Connection Skills – Course + facilitator – Group (small paid)

 • Conexiune autentică

Ce înseamnă pentru tine să te simți mai puțin singur și să faci pași spre conexiuni profunde,fără să-ți fie rușine și teamă? 

Poate că vrei să ai încredere în tine și să te simți confortabil atunci când interacționezi cu ceilalți. Sau oare te-ai săturat de vorbărie banală despre vreme sau muncă, dar nu știi cum să abordezi subiecte mai profunde cu oamenii importanți din viața ta?

Oricum ar fi, este normal. Relațiile satisfăcătoare sunt cea mai importantă parte a unei vieți fericite. Totuși, școala nu ne învață cum să petrecem timp de calitate cu oamenii care contează cel mai mult pentru noi sau cât de important este să fim o prezență liniștită și plăcută. În multe contexte, de la serviciu până la mesele de familie, cât de sociabili suntem înseamnă cât de buni suntem!

Vestea bună este că orice poate fi învățat. Acest lucru este susținut de studiile psihologice pe care se bazează oferta noastră. Noile obiceiuri necesită timp și răbdare, dar dacă nu începem niciodată, nu vom ști niciodată.

Dacă vrei 

 • să afli cum să înlocuiești momentele de pălăvrăgeală sau tăcere penibilă cu acele conversații care chiar contează,
 • să te poți bucura de experiențele emoționale, intime și spirituale aduse de relațiile autentice și pline de susținere 
 • să scapi de teama că nu ești destul
 • să poți rezolva blocajele pe care le ai în comunicare și relații 
 • să ai experiența unor conexiuni autentice și apropriate cu mai puține dificultăți
 • să devii mai conștient de abilitățile și trăsăturile tale, interesele și lucrurile cu care contribui în conversații și relații

ai ajuns la locul potrivit! 

Participă la un curs online facilitat de formatori cu experiență în domeniul psihologiei și relațiilor. 

Ce presupune acest program? 

 • Întâlniri săptămânale de câte două ore cu informații și activități oferite de către profesioniști în psihologie și relații.
 • Găsirea de noi soluții la provocările tale împreună cu un grup privat de maxim 5 persoane cu situații și interese asemănătoare.
 • Oportunitatea de a discuta și lucra direct și aprofundat pe ceea ce te interesează în timpul întâlnirilor, rezolvând sarcini practice trimise în prealabil, dar și în timpul întâlnirilor.
 • Vei lucra direct și în detaliu cu ceea ce te interesează pe tine, rezolvând exerciții practice trimise atât înainte cât și în timpul întâlnirilor.
 • Poți pune întrebări în direct în timpul sesiunilor de curs, pentru a rezolva orice curiozitate sau nelămurire. 
 • Răspunsuri, invitații și provocări gândite special pentru tine, pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele și să simți o adevărată schimbare în viața și relațiile tale.

De ce să te înscrii la acest curs? 

 • Vei învăța moduri practice și distractive prin care poți să fii spontan, expresiv și încrezător în conversațiile cu persoanele dragi și cu persoane noi. 
 • Vei afla cum să faci primii pași spre schimbarea emoțiilor și gândurilor neplăcute față de tine însuți și ceilalți.
 • Vei înțelege blocajele care te împiedică din a te exprima cu încredere și a avea conversațiile pe care ți le dorești. 
 • Vei avea acces la informații științifice bazate pe cercetări în psihologie și dezvoltare personală.
 • Nu te mulțumești doar cu teorie? Vei avea și un portofoliu generos de activități practice, atât cu alții cât și individuale care să aducă teoria în viața ta de zi cu zi. 
 • Vei învăța cum să scazi emoțiile negative percum frica, rușinea sau vinovăția și  să crești siguranța, spontaneitatea și naturalețea 
 • Vei avea sprijin de la specialiști în domeniu care au aceleași valori și experiențe asemănătoare. 

Ce se întâmplă după ce mă înscriu?

 1. Vei primi un email cu o dată și o oră la care va avea loc prima întâlnire și un formular unde ne poți trimite întrebările tale, ca să îți putem întâmpina nevoile cât mai eficient. 
 2. Înainte de întâlnire vei primi un link de acces la întâlnirea online și câteva invitații legate de pregătire (de exemplu: să ai un jurnal pregătit pentru a putea lua notițe)
 3. Ne vedem online să învățăm și să ne cunoaștem împreună într-un mediu sigur și distractiv!

Ce se întâmplă dacă nu pot participa la întâlnirea online?

Încercăm să găsim un timp care ar putea fi convenabil pentru cât mai mulți dintre noi. Dacă ora stabilită nu este convenabilă pentru tine, te rugăm să ne anunți și te vom ține la curent cu viitoarele întâlniri.  

Poți să beneficiezi de toate aceste informații și activități și să ai bucuria unui timp investit pentru tine pentru prețul de 39 lei/ ședință. Vei primi pe e-mail mai multe detalii despre modalitatea de plată. 

Participând la acest curs de grup, vei avea parte de instrumente eficiente și distractive de învățare livrate de profesioniști la un preț accesibil! 

Te temi să îți iei acest angajament? Iată un motiv în minus- dacă nu îți mai dorești să participi, te poți retrage din program oricând pe parcurs

Garanția satisfacției:  Dacă nu ești mulțumit de serviciile primite din orice motiv, noi îți vom oferi o rambursare integrală pentru cea mai recentă sesiune plătită. 

Introdu adresa de e-mail pentru a face primul pas în această aventură a transformării!