Connection Skills – eBook

 • Conexiune autentică

Ce înseamnă pentru tine să te simți mai puțin singur și să faci pași spre conexiuni profunde, fără să-ți fie rușine și teamă?

Poate că vrei să ai încredere în tine atunci când interacționezi cu ceilalți și să simți aprecierea și acceptarea celorlalți. Sau oare te-ai săturat de vorbărie banală despre vreme sau muncă și ai vrea să vorbești despre ce contează pentru tine, dar nu știi cum să abordezi subiecte mai profunde cu oamenii importanți din viața ta?Relațiile bune cu ceilalți sunt cea mai importantă parte a unei vieți fericite. Totuși, școala nu ne învață cum să petrecem timp de calitate cu oamenii care contează cel mai mult pentru noi sau cât de important este să fim o prezență liniștită și plăcută.

Vestea bună este că abilitățile sociale pot fi învățate, lucru susținut de numeroase studii psihologice pe care ne bazăm. Noile obiceiuri necesită timp și răbdare, dar dacă nu începem niciodată, nu vom ști niciodată.

Dacă vrei:

 • să începi să rezolvi blocajele pe care le ai în comunicare și relații
 • să ai experiența unor conexiuni autentice și apropriate cu mai puține dificultăți
 • să devii mai încrezător în abilitățile și trăsăturile tale, interesele și lucrurile cu care contribui în conversații și relații
…ai ajuns la locul potrivit!

Am pregătit pentru tine o carte PDF gratuită plină de informații, sfaturi, provocări și întrebări bazate pe cercetare și practică psihologică. Scrisă într-un limbaj ușor de înțeles, cartea conține și o listă de referințe către cărți, video-uri și articole științifice la final.

Pregătită de specialiști în domeniul dezvoltării personale, psihologiei și relațiilor și gata să îți fie de folos!

De ce să alegi acest e-book?

 • Este gratuit, scurt și ușor de înțeles fără să ai nevoie de cunoștințe în domeniu!
 • Asaltat de numeroase cărți de dezvoltare personală care îți spun să fii cel mai bun dar nu îți spun și cum? În cartea noastră, fiecare capitol are atât teorie cât și activități practice și distractive și linkuri către mai multe resurse.
 • Folosește-te la maxim de timpul tău! În acest format electronic, e ca și cum ai în buzunar un mic ghid al relațiilor fericite pe care îl poți parcurge oricând îți este ție cel mai bine.

  Ce vei primi în urma acestei oferte?

  • Informații care să te ajute să te cunoști mai bine pe toate nivelurile- fizic, mental, emoțional și spiritual și să îți hrănești pasiunile, interesele și abilitățile, bazate pe cercetări din psihologie și dezvoltare personală. 
  • Exerciții și întrebări de reflexie pentru a te ajuta să te aproprii mai bine de ceea ce ești cu adevărat. 
  • Vrei să vezi un impact concret? Vei primi și un portofoliu generos de activități practice care să aducă informațiile noi în contextul vieții de zi cu zi 

  E ca și cum ți-ai oferi un cadou al unui timp pentru tine, petrecut învățând despre cum să aduci mai mult bine în viața ta!

  Introdu aici adresa de e-mail pentru a primi PDF-ul cu informații și exerciții valoroase și practice, complet gratuit!

  În totalitate gratuită, gândită pentru a-ți fi de ajutor!


  Introdu aici adresa de e-mail pentru a primi PDF-ul cu informații și exerciții valoroase și practice, complet gratuit!