Creative Expression – Newsletter

  • Exprimare Libera

Ce înseamnă pentru tine să poți să le spui celorlalți ce simți, ce ai nevoie, ce îți dorești, ce îți place sau chiar ce nu îți place și să te conectezi cu aceștia fără să-ți fie teamă de respingere sau conflict?

Familia, școala și cultura deseori nu ne învață cum să arătăm ce avem în inimă, și devine foarte greu să vorbim despre cum ne simțim cu adevărat, despre nevoile și dorințele noastre.

Psihologia vorbește însă despre cum comunicarea sănătoasă și exprimarea emoțiilor sunt atât de importante pentru legături împlinite cu ceilalți. Fără sinceritate, transparență și sensibilitate, este mult mai dificil să găsim fericirea, conexiunea, prietenia și iubirea adevărată.

Poate că ai ajuns și tu în momente în care ai simțit această dorință de a te exprima sincer, deschis și cu încredere dar te-ai întrebat, cum ar trebui să fac asta?

Vestea bună este că exprimarea cu curaj a emoțiilor și autenticitatea în relații se poate învăța, lucru susținut de studii psihologice. Obiceiurile noi iau timp și răbdare, dar dacă nu începem niciodată, nu vom ști niciodată…

Dacă vrei

  • să te bucuri de atenția și aprecierea oamenilor importanți din viața ta spunându-le ce simți cu încredere și deschidere
  • să faci pași dinspre singurătate înspre relații mai fericite și curaj să îți arăți aprecierea și curiozitatea pentru ceilalți cu spontaneitate și naturalețe
  • să te cunoști mai bine și să-ți depășești propriile limite prin activități și sugestii din psihologie
…ai ajuns la locul potrivit!

Înscrie-te acum pentru a beneficia gratuit de e-mailuri educaționale săptămânale cu informații, sfaturi, provocări și întrebări bazate pe cercetare și practică psihologică.Scrise într-un limbaj ușor de înțeles, fiecare e-mail ca conține și referințe către cărți, video-uri și articole științifice.

Gândite de specialiști în domeniul dezvoltării personale, psihologiei și relațiilor și gata să-ți fie de folos!

Ce beneficii îți oferă aceste e-mailuri?

  • Fiecare ediție este scurtă și ușor de înțeles fără să ai nevoie de cunoștințe în domeniu!
  • Asaltat de numeroase cărți de dezvoltare personală care îți spun să fii cel mai bun dar nu îți spun și cum? Fiecare e-mail trimis de noi conține teorie, dar și activități practice și distractive și linkuri către mai multe resurse.
  • Fără spam! E-mailurile noastre sunt la obiect și sunt trimise regulat, în aceeași zi a săptămânii. Dacă nu îți plac, te poți dezabona cu ușurință în orice moment.

Ce vei obține prin această ofertă?

  • Informații despre dezvoltarea abilităților sociale și emoționale, relații și exprimare bazate pe studii în psihologie și dezvoltare personală.
  • Exerciții și întrebări de reflexie pentru a te ajuta să-ți recunoști și exprimi emoțiile prin scris. 
  • Vrei să vezi un impact concret? Vei primi și un portofoliu generos de activități practice pe care le poți încerca, pentru a-ți debloca creativitatea și încrederea în tine in viața de zi cu zi. 

E ca și cum ți-ai oferi un cadou al unui timp pentru tine, petrecut învățând despre cum să aduci mai mult bine în relațiile tale!

În totalitate gratuite,  gândite pentru a-ți fi de ajutor!

Introdu aici adresa de e-mail pentru a primi periodic mesaje cu informații și exerciții valoroase și practice, complet gratuit!