Self Discovery – Relationship Counsellor Group (small – paid)

 • Cunoașterea de sine

Ai observat că, atunci când te cunoști pe tine mai bine, când îți cunoști trăsăturile, nevoile, emoțiile, reacțiile și gândurile, parcă și relațiile tale sunt mai satisfăcătoare?

Deși poate nu am fost încurajați pe parcursul vieții noastre să facem acest lucru, nu există limite când vine vorba de a ne descoperi și înțelege pe noi înșine mai bine.

Fie că vrei să devii o persoană mai încrezătoare și mai prezentă zi de zi sau să afli ce înseamnă relațiile sănătoase de iubire, prietenie și familie și de ce anume ai nevoie în acest moment în viața ta pentru a simți pe deplin acceptare și iubire de sine, orice călătorie lungă începe cu un singur pas.

Autocunoașterea e un proces îndelungat, dar putem face în fiecare zi câte un pas către noi înșine. Vestea bună este că există foarte multe modalități și instrumente dezvoltate de către psihologia modernă care ne pot ghida în această călătorie, pe care noi ne dorim să ți le oferim.

Poate că și tu simți o chemare de a te cunoaște mai bine. Cum ar fi să o asculți?

Dacă…

 • Vrei să înveți obiceiuri noi pe care le poți perfecționa practicând câteva minute periodic
 • Știi că, pentru a avea relații fericite, prietenii solide, familii armonioase și satisfacție la locul de muncă e necesar să te cunoști, accepți și valorizezi pe tine însuți dar nu ești sigur cum să faci acest lucru.
 • Îți dorești să ai încredere în tine și să te simți confortabil cu trăsăturile și abilitățile tale.
ai ajuns la locul potrivit!

Participă într-un program online de consiliere în care vei lucra cu un expert în domeniul relațiilor.

Ce presupune acest program?

 • Timp de 3 luni, întâlniri online săptămânale de câte 2 ore susținute de către specialiști în psihologie.

 • Înțelegerea dificultăților cu care te confrunți, a originilor lor și învățarea de strategii pentru a le depăși împreună cu un grup de suport de maxim 5 persoane cu situații și interese asemănătoare.
 • Posibilitatea de a primi răspunsuri la întrebările tale de oriunde, fără a părăsi confortul casei.
 • Opțiunea de a comunica și crea legături cu alți participanți cu experiențe și valori asemănătoare.

Ce beneficii ai în urma acestui program și ce presupune consilierea?

 • Vei învăța să îți asculți și exprimi adevărul propriu mai deschis și mai autentic în viața de zi cu zi și vei înțelege mai bine trăsăturile care îți afectează viața, munca și relațiile. 
 • Vei înțelege rănile emoționale din trecut care încă îți aduc nefericire și vei învăța strategii și obiceiuri care te vor ajuta să le depășești.
 • Vei afla cum să lucrezi cu gândurile, comportamentele și emoțiile dificile astfel încât să simți apreciere, acceptare și siguranță lângă parteneri sau prieteni.
 • Schimbarea va sta în mâinile tale! Vei învăța, împărtăși și te vei provoca atât cât te simți confortabil. 

E ca și cum ți-ai oferi un cadou al unui timp pentru tine, petrecut învățând despre cum să aduci mai mult bine în viața ta!

Consilierii noștri formați în domeniul psihologiei te vor întâmpina cu grijă, blândețe, înțelegere și respect și nu va fi nevoie să împărtășești mai mult decât dorești.

Ce se întâmplă după ce mă înscriu?

 • Vei primi un email cu toate detaliile de care ai nevoie- data și ora primei întâlniri, linkul către platformă și un formular unde ne poți trimite întrebările tale, ca să îți putem întâmpina nevoile cât mai eficient.
 • Ne vedem online să lucrăm împreună într-un mediu sigur și transformator!

Poți să beneficiezi de toate aceste informații și activități și să ai bucuria unui timp investit pentru tine pentru prețul de 39 lei/ ședință. Vei primi pe e-mail mai multe detalii despre modalitatea de plată.

Participând la acest program, vei avea parte de instrumente eficiente și profunde de dezvoltare personală livrate de profesioniști la un preț accesibil!

Te temi să îți iei acest angajament? Iată un motiv în minus- dacă nu îți mai dorești să participi, te poți retrage din program oricând pe parcurs.

Garanția satisfacției: Dacă nu ești mulțumit de serviciile primite din orice motiv, noi îți vom oferi o rambursare integrală pentru prima sesiune.

Introdu aici adresa de e-mail pentru a face primul pas în această aventură a transformării!