Self Discovery – eBook

 • Cunoașterea de sine

Ai observat că, atunci când te cunoști pe tine mai bine, când îți cunoști trăsăturile, nevoile, emoțiile, reacțiile și gândurile, parcă și relațiile tale sunt mai satisfăcătoare?

Deși poate nu am fost încurajați pe parcursul vieții noastre să facem acest lucru, nu există limite când vine vorba de a ne descoperi și înțelege pe noi înșine mai bine.

Fie că vrei să devii o persoană mai încrezătoare și mai prezentă zi de zi sau să afli ce înseamnă relațiile sănătoase de iubire, prietenie și familie și de ce anume ai nevoie în acest moment în viața ta pentru a simți pe deplin acceptare și iubire de sine, orice călătorie lungă începe cu un singur pas.

Autocunoașterea e un proces îndelungat, dar putem face în fiecare zi câte un pas către noi înșine. Vestea bună este că există foarte multe modalități și instrumente dezvoltate de către psihologia modernă care ne pot ghida în această călătorie, pe care noi ne dorim să ți le oferim.

Poate că și tu simți o chemare de a te cunoaște mai bine. Cum ar fi să o asculți?

Dacă…

 • Vrei să înveți obiceiuri noi pe care le poți perfecționa practicând câteva minute periodic
 • Știi că, pentru a avea relații fericite, prietenii solide, familii armonioase și satisfacție la locul de muncă e necesar să te cunoști, accepți și valorizezi pe tine însuți dar nu ești sigur cum să faci acest lucru.
 • Îți dorești să ai încredere în tine și să te simți confortabil cu trăsăturile și abilitățile tale.
ai ajuns la locul potrivit!

Am pregătit pentru tine o carte PDF gratuită plină de informații, sfaturi, provocări și întrebări bazate pe cercetare și practică psihologică. Scrisă într-un limbaj ușor de înțeles, cartea conține și o listă de referințe către cărți, video-uri și articole științifice la final.

Pregătită de specialiști în domeniul dezvoltării personale, psihologiei și relațiilor și gata să îți fie de folos!

De ce să alegi acest e-book?

 • Este gratuit, scurt și ușor de înțeles fără să ai nevoie de cunoștințe în domeniu!
 • Asaltat de numeroase cărți de dezvoltare personală care îți spun să fii cel mai bun dar nu îți spun și cum? În cartea noastră, fiecare capitol are atât teorie cât și activități practice și distractive și linkuri către mai multe resurse.
 • Folosește-te la maxim de timpul tău! În acest format electronic, e ca și cum ai în buzunar un mic ghid al relațiilor fericite pe care îl poți parcurge oricând îți este ție cel mai bine.

  Ce vei primi în urma acestei oferte?

  • Informații care să te ajute să te cunoști mai bine pe toate nivelurile- fizic, mental, emoțional și spiritual și să îți hrănești pasiunile, interesele și abilitățile, bazate pe cercetări din psihologie și dezvoltare personală. 
  • Exerciții și întrebări de reflexie pentru a te ajuta să te aproprii mai bine de ceea ce ești cu adevărat. 
  • Vrei să vezi un impact concret? Vei primi și un portofoliu generos de activități practice care să aducă informațiile noi în contextul vieții de zi cu zi 

  E ca și cum ți-ai oferi un cadou al unui timp pentru tine, petrecut învățând despre cum să aduci mai mult bine în viața ta!

  Introdu aici adresa de e-mail pentru a primi PDF-ul cu informații și exerciții valoroase și practice, complet gratuit!

  În totalitate gratuită, gândită pentru a-ți fi de ajutor!


  Introdu aici adresa de e-mail pentru a primi PDF-ul cu informații și practici valoroase și distractive, complet gratuit!