Self Discovery – Newsletter

 • Cunoașterea de sine

Cunoaște-te pe tine însuți și vei cunoaște lumea, spunea Socrate încă din antichitate. Nu există limite când vine vorba de a ne descoperi și înțelege pe noi înșine mai bine. Poate că și tu simți o chemare către a-ți cunoaște și înțelege mai bine nevoile, trăirile, personalitatea și dorințele. 

Vrei să devii o persoană mai încrezătoare, mai prezentă și să faci pași către iubirea autentică de sine dar este greu uneori să îți înțelegi, comunici și controlezi emoțiile când devin prea puternice? Ori poate vrei să afli ce înseamnă relațiile sănătoase de creștere și de ce anume ai nevoie în acest moment în viața ta pentru a simți pe deplin acceptare și iubire din partea celorlalți și a ta? 

Dacă… 

 1. Vrei să te cunoști mai bine și să înveți obiceiuri noi pe care le poți perfecționa în doar câteva minute pe zi
 2. Ai dori să te poți bucura de viață cu toate experiențele ei emoționale, intime și spirituale fără să îți fie teamă că nu ești destul sau că nu știi cum.
 3. Știi că, pentru a avea relații fericite, prietenii solide, familii armonioase și satisfacție la locul de muncă e necesar să te cunoști, accepți și valorizezi pe tine însuți dar nu ești sigur cum să faci acest lucru. 
 4. Nu mai vrei să fii sclavul emoțiilor tale, dar vrei să le înțelegi și să le trăiești pe de-a întregul. 
 5. Îți dorești să ai încredere în tine și să te simți confortabil cu trăsăturile și abilitățile tale, astfel încât să nu mai atragi în viața ta parteneri, prieteni sau locuri de muncă incompatibile care se transformă în lecții amare.  

ai ajuns la locul potrivit! 

Înscrie-te acum pentru a beneficia gratuit de e-mailuri educaționale săptămânale cu informații, sfaturi, provocări și întrebări bune. Gândite de specialiști în domeniul dezvoltării personale, psihologiei și relațiilor și gata să-ți fie de folos! 

Ce beneficii îți oferă aceste e-mailuri?

 • Fiecare ediție este scurtă și ușor de înțeles fără să ai nevoie de cunoștințe în domeniu!
 • Asaltat de numeroase cărți de dezvoltare personală care îți spun să fii cel mai bun dar nu îți spun și cum? Fiecare e-mail trimis de noi conține teorie,  dar și activități practice și distractive și linkuri către mai multe resurse. 
 • Fără spam! E-mailurile noastre sunt la obiect și sunt trimise regulat, în aceeași zi a săptămânii. Dacă nu îți plac, te poți dezabona cu ușurință în orice moment.

Ce vei primi în urma acestei oferte?

 • Informații de specialitate care să te ajute să te cunoști mai bine pe toate nivelurile- fizic, mental, emoțional și spiritual și să îți hrănești pasiunile, interesele și abilitățile, bazate pe cercetări din psihologie și dezvoltare personală. 
 • Nu te mulțumești doar cu teorie? Vei primi și un portofoliu generos de activități practice, atât interactive cât și provocări individuale care să aducă teoria în contextul vieții de zi cu zi 
 • Explicații vizuale ale conceptelor cheie.
 • Întrebări de reflexie pentru a te ajuta să te înțelegi mai bine. 
 • Linkuri către videoclipuri și alte resurse gratuite. 
 • Informații despre programe de aprofundare în aceste teme și oportunitatea de a te înscrie la ele. 

În totalitate gratuite,  gândite pentru a-ți fi de ajutor!

Introdu aici adresa de e-mail pe care vrei să primești periodic mesaje cu informații și practici valoroase și distractive, complet gratuit!

În totalitate gratuită, gândită pentru a-ți fi de ajutor!


Introdu aici adresa de e-mail pentru a primi periodic mesaje cu informații și practici valoroase și distractive, complet gratuit!