Cursul De Exprimare Libera R4

 • Exprimare Libera
 • Îți dorești să faci pași către conexiunile autentice și profunde dar deseori simți rușine și teamă?
 • Simți că este timpul să faci o schimbare și să întâlnești persoane noi cu care să întemeiezi relații de lungă durată, însă te temi că vei fi judecat sau respins?
 • Vrei să înveți să ai mai multă încredere în tine, să te accepți și să te simți tot mai confortabil cu tine însuți?
 • Simți, în adâncul tău, că acum este momentul să faci primii pași către a nu te mai simți singur?
 • Vrei să înveți moduri sănătoase de a relaționa, astfel încât să te simți acceptat și apreciat?
couple hugging

Cursul de exprimare liberă Makuma îți oferă acum șansa de a participa gratuit la un curs despre Tine și Ceilalți, prin care să înveți să fii liniștit și încrezător în interacțiunile tale sociale, să îți hrănești calitățile, să îți depășești barierele personale și să creezi acele legături profunde care chiar contează.

Cursul se va desfășura în totalitate online și este potrivit pentru toți, indiferent de nivelul de la care pornești. Mai mult, deoarece știm cât de important este timpul tău liber, fiecare modul nu va dura mai mult de 30 minute și poți parcurge capitolele atunci când îți este ție cel mai bine!

Ce înveți?

 • Cum să conștientizezi și să faci primii pași spre schimbarea tiparelor emoționale și de gândire prin care interacționezi cu tine însuți și cu ceilalți.
 • Cum să devii conștient de abilitățile și trăsăturile tale, interesele și lucrurile cu care contribui în conversații și relațiile de cuplu, familie sau prietenie.
 • Moduri practice și distractive prin care poți învăța să fii spontan, expresiv și încrezător în relație cu persoanele dragi dar și cu persoane noi.
 • Care sunt primii pași pe care poți să îi faci pentru a învăța să te accepți și iubești deplin, invitând autenticitatea și dragostea în viața ta.
 • Moduri practice și distractive de a dezvolta obiceiuri care te vor ajuta să ai relații mai satisfăcătoare și să te simți mai împlinit.

Cum funcționează?

Cursul de exprimare liberă Makuma îmbină exerciții de autocunoaștere, psihoterapie, mindfulness, psihologie pozitivă și comunicare pentru a te ajuta să ai încredere în tine și în ceilalți, să îți depășești fricile, să îți dezvolți calitățile își să faci primii pași către acceptarea de sine. Vei primi exerciții, provocări, practici, fișe și sfaturi despre cum să îți conștientizezi, accepți și controlezi mai bine emoțiile pentru a putea relaționa armonios cu oricine indiferent de similaritatea voastră naturală de la formatori pasionați cu experiență în domeniul educației, psihoterapiei și dezvoltării personale.

friends having fun at the mountain side

Acest curs este pentru tine dacă

 • Îți dorești să poți rezolva blocajele pe care le ai în domeniul comunicării și relațiilor interpersonale și să ai experiența unor conexiuni autentice și apropriate fără teamă sau dificultăți.
 • Vrei să te poți bucura de experiențele emoționale, intime și spirituale aduse de relațiile autentice și pline de susținere fără să îți fie teamă că nu ești destul sau că nu știi cum.
 • Te-ai săturat ca viața ta să fie dictată de singurătate, teama de ce vor spune ceilalți, timiditate și inhibiții.
 • Îți dorești să ai încredere în tine și să te simți confortabil cu trăsăturile și abilitățile tale, astfel încât să nu mai atragi în viața ta parteneri, prieteni sau locuri de muncă incompatibile care se transformă în lecții amare.
 • Vrei să înveți cum să te accepți întru totul, să îți dezvolți calitățile și să înțelegi mai bine tiparele din viața ta.
 • Îți dorești să înveți să fii mai autentic, astfel încât ceilalți să te aprecieze pentru ceea ce ești cu adevărat.

Psihologul german Carl Gustav Jung spunea că marele privilegiu al unei vieți este să devii ceea ce ești cu adevărat. Suntem mereu asaltați de nenumărate mesaje despre cum să fii cea mai bună variantă a ta dar nimeni nu îți oferă informații concrete și practici simple pe care să le poți implementa în viața de zi cu zi pentru a ajunge acolo. Nu este oare momentul să îți iei un angajament de a dedica puțin timp din viața ta aglomerată pentru a te apropia mai mult de ceea ce îți dorești cu adevărat?

man looking at sunset

Prin cursul de exprimare liberă Makuma vei primi în mod 100% gratuit sfaturi și practici ancorate în realitatea de zi cu zi și inspirate din psihologie, educație și dezvoltare umană sănătoasă. Cursul se va desfășura în totalitate online și este compatibil nevoilor tale, indiferent de nivelul de la care pornești.

Dacă ești gata să faci primul pas înspre a avea mai multă încredere în tine, a crea momente de conexiune autentică și profundă cu ceilalți și a depăși umbra singurătății, înscrie-te acum!