Ați completat 0% din acest chestionar
Atenție: executarea codului JavaScript este dezactivată în browserul dvs. S-ar putea să nu puteți răspunde la toate întrebările din acest sondaj. Vă rugăm să verificați parametrii navigatorului dumneavoastră web.

Înscriere program online consiliere individuală: Cunoașterea de Sine

 

 

Te salutăm din partea echipei Makuma, cu multă bucurie de a te avea alături de noi.

Felicitări pentru acest pas făcut înspre a te apropia de tine!

 

Ai accesat acest link pentru a te înscrie în programul online de consiliere pentru cunoașterea de sine. Acesta este un program de consiliere săptămânală, în care un consilier acreditat îți va fi ghid și colaborator. 

 

Pentru a ușura programarea primei ședințe, te rugăm să completezi datele tale de contact în următorul formular scurt (pe care îl poți accesa apăsând butonul din dreapta jos denumit ”Înainte”).

Tot în acest formular am pregătit câteva întrebări menite să ne ajute să identificăm cum te putem sprijini mai bine în drumul tău spre autocunoaștere. După cum ai văzut pe pagina noastră de web, acest program este dedicat în special celor care au anumite provocări în viața și relațiile lor, iar aceste întrebări se referă la acele dificultăți. 

 


După completarea formularului, consilierul nostru te va contacta prin email ca să programați prima ședință. Ședințele ulterioare le veți stabili în mod direct, împreună, astfel încât să se potrivească programului tău.

Îți reamintim că o întâlnire online săptămânală de 60 de minute te va costa 99 de lei, iar dacă după prima întâlnire simți că acest program nu este ceea ce îți dorești, noi îți oferim rambursare totală a primei ședințe, fără întrebări incomode sau să trebuiască să ne explici. Mai mult, poți oricând să oprești întâlnirile, chiar și pe parcursul programului. 

 

Cu entuziasm pentru acest nou drum împreună,
Makuma.