Fulfilled Relationships – Relationship Counsellor Group (small – paid)

 • Relații împlinite

Îți dorești un partener de viață alături de care să simți acceptare, iubire și libertatea de a fi tu?

Poate că până acum ai căutat informații despre cum să știi cine este persoana potrivită pentru relația pe care ți-o dorești, însă informațiile despre compatibilitate și relații le-ai găsit doar în bloguri sau pagini despre zodii. Deseori, deși interesante, aceste păreri te-au lăsat cu mai multe semne de întrebare.

Compatibilitatea romantică între persoane este un subiect complex. O cunoaștere de sine mai profundă poate să ducă la șanse mai crescute de a recunoaște acea persoană specială când o întâlnești. Doar așa vei putea să te deschizi în fața ei pentru a construi o relație frumoasă împreună.

Cu toții simțim nevoia de a găsi persoanele potrivite cu care să construim legături puternice și de durată care transcend greutățile și timpul. Acest lucru aduce cu sine o adevărată provocare, una pe care nu mai trebuie să o înfrunți pe cont propriu.

Dacă îți dorești să știi:

 • cum să îți înțelegi și accepți nevoile și dorințele în ceea ce privește relațiile
 • cum să te conectezi profund cu ceilalți pentru a înțelege gradul de compatibilitate dintre voi
 • cum să dezvolți o relație de iubire împlinită, bazată pe încredere, comunicare și exprimarea emoțiilor
 • cum să faci față dificultăților și neînțelegerilor dintre voi, onorându-vă valorile și adevărul personal
Atunci te afli unde trebuie!

Psihologia studiază intens acest domeniu, iar vestea bună e că nu ne naștem parteneri ”buni” sau ”răi”. Abilitățile necesare unei relații împlinite se pot învăța și deprinde oricând pe parcursul vieții!

Participă într-un program online de consiliere în care vei lucra cu un expert în domeniul relațiilor.

Ce presupune acest program?

 • Timp de 3 luni, întâlniri online săptămânale de câte 2 ore susținute de către specialiști în psihologie.

 • Înțelegerea dificultăților cu care te confrunți, a originilor lor și învățarea de strategii pentru a le depăși împreună cu un grup de suport de maxim 5 persoane cu situații și interese asemănătoare.
 • Posibilitatea de a primi răspunsuri la întrebările tale de oriunde, fără a părăsi confortul casei.
 • Opțiunea de a comunica și crea legături cu alți participanți cu experiențe și valori asemănătoare.

Ce beneficii ai în urma acestui program și ce presupune consilierea?

 • Vei descoperi ce înseamnă pentru tine o relație împlinită, ce calități și trăsături îți dorești de la tine și partener și cum să creezi spațiul pentru ca acestea să fie manifestate.
 • Vei înțelege rănile emoționale din trecut care te mențin în tipare de nefericire și singurătate.
 • Vei învăța cum să lucrezi cu gândurile. comportamentele și emoțiile dificile astfel încât să simți apreciere, acceptare și siguranță lângă parteneri, prieteni, familie sau persoane noi.
 • Schimbarea va sta în mâinile tale! Vei învăța, împărtăși și te vei provoca atât cât te simți confortabil.

Deși multe dintre activitățile primite pot fi realizate și cu partenerul/ partenera, participarea la program este individuală. E ca și cum ți-ai oferi un cadou al unui timp pentru tine, petrecut învățând despre cum să aduci mai mult bine în relația ta!

Specialiștii noștri cu experiență în domeniul psihologiei te vor întâmpina cu grijă, blândețe, înțelegere și respect și nu va fi nevoie să împărtășești mai mult decât dorești.

Ce se întâmplă după ce mă înscriu?

 • Vei primi un email cu toate detaliile de care ai nevoie- data și ora primei întâlniri, linkul către platformă și un formular unde ne poți trimite întrebările tale, ca să îți putem întâmpina nevoile cât mai eficient.
 • Ne vedem online să lucrăm împreună într-un mediu sigur și transformator!

Poți să beneficiezi de toate aceste informații și activități și să ai bucuria unui timp investit pentru tine pentru prețul de 39 lei/ ședință. Vei primi pe e-mail mai multe detalii despre modalitatea de plată.

Participând la acest program, vei avea parte de instrumente eficiente și profunde de dezvoltare personală livrate de profesioniști la un preț accesibil!

Te temi să îți iei acest angajament? Iată un motiv în minus- dacă nu îți mai dorești să participi, te poți retrage din program oricând pe parcurs.

Garanția satisfacției: Dacă nu ești mulțumit de serviciile primite din orice motiv, noi îți vom oferi o rambursare integrală pentru prima sesiune.

Introdu aici adresa de e-mail pentru a face primul pas în această aventură a transformării!