Fulfilled Relationships – eBook

 • Relații împlinite

Îți dorești un partener de viață alături de care să simți acceptare, iubire și libertatea de a fi tu?

Poate că până acum ai căutat informații despre cum să știi cine este persoana potrivită pentru relația pe care ți-o dorești, însă informațiile despre compatibilitate și relații le-ai găsit doar în bloguri sau pagini despre zodii. Deseori, deși interesante, aceste păreri te-au lăsat cu mai multe semne de întrebare.

Compatibilitatea romantică între persoane este un subiect complex. O cunoaștere de sine mai profundă poate să ducă la șanse mai crescute de a recunoaște acea persoană specială când o întâlnești. Doar așa vei putea să te deschizi în fața ei pentru a construi o relație frumoasă împreună.

Cu toții simțim nevoia de a găsi persoanele potrivite cu care să construim legături puternice și de durată care transcend greutățile și timpul. Acest lucru aduce cu sine o adevărată provocare, una pe care nu mai trebuie să o înfrunți pe cont propriu.

Dacă îți dorești să știi:

 • cum să îți înțelegi și accepți nevoile și dorințele în ceea ce privește relațiile
 • cum să te conectezi profund cu ceilalți pentru a înțelege gradul de compatibilitate dintre voi
 • cum să dezvolți o relație de iubire împlinită, bazată pe încredere, comunicare și exprimarea emoțiilor
 • cum să faci față dificultăților și neînțelegerilor dintre voi, onorându-vă valorile și adevărul personal
Atunci te afli unde trebuie!

Psihologia studiază intens acest domeniu, iar vestea bună e că nu ne naștem parteneri ”buni” sau ”răi”. Abilitățile necesare unei relații împlinite se pot învăța și deprinde oricând pe parcursul vieții!

Am pregătit pentru tine o carte PDF gratuită plină de informații, sfaturi, provocări și întrebări bazate pe cercetare și practică psihologică. Scrisă într-un limbaj ușor de înțeles, cartea conține și o listă de referințe către cărți, video-uri și articole științifice la final.

Pregătită de specialiști în domeniul dezvoltării personale, psihologiei și relațiilor și gata să îți fie de folos!

De ce să alegi acest e-book?

 • Este gratuit, scurt și ușor de înțeles fără să ai nevoie de cunoștințe în domeniu!
 • Asaltat de numeroase cărți de dezvoltare personală care îți spun să fii cel mai bun dar nu îți spun și cum? În cartea noastră, fiecare capitol are atât teorie cât și activități practice și distractive și linkuri către mai multe resurse.
 • Folosește-te la maxim de timpul tău! În acest format electronic, e ca și cum ai în buzunar un mic ghid al relațiilor fericite pe care îl poți parcurge oricând îți este ție cel mai bine.

  Ce vei obține prin această ofertă?

  • Informații despre dezvoltarea abilităților sociale și emoționale, relații și exprimare bazate pe studii în psihologie și dezvoltare personală.
  • Exerciții și întrebări de reflexie pentru a te ajuta să-ți recunoști și exprimi emoțiile prin scris. 
  • Vrei să vezi un impact concret? Vei primi și un portofoliu generos de activități practice pe care le poți încerca, pentru a-ți debloca creativitatea și încrederea în tine in viața de zi cu zi. 

  E ca și cum ți-ai oferi un cadou al unui timp pentru tine, petrecut învățând despre cum să aduci mai mult bine în relațiile tale!

  Introdu aici adresa de e-mail pentru a primi PDF-ul cu informații și exerciții valoroase și practice, complet gratuit!

  În totalitate gratuită, gândită pentru a-ți fi de ajutor!


  Introdu aici adresa de e-mail pentru a primi PDF-ul cu informații și practici valoroase și distractive, complet gratuit!