Română

Cum poate Makuma să te ajute în afacerea ta ?

Jocurile noastre de conectare sunt create și facilitate pentru a-i ajuta pe angajații tăi să comunice într-un mod mai autentic și să-și îmbunătățească relațiile. Angajatorii vor putea vedea îmbunătățiri în:

 • Motivație și productivitate
 • Bunăstarea angajaților
 • Retenția de personal
 • Eficiență (prin comunicare directă)
 • Inovație și creativitate
 • Munca în echipă
 • Abilitatea de a rezolva rapid și eficient conflicte

Pentru a vedea o selecție de dovezi științifice care stau la baza abordării noastre, vezi secțiunea de “referințe” de mai jos.

Cum poate Makuma să-ți îmbunătățească evenimentul?

Mulți organizatori de evenimente și-ar dori să clădească o comunitate și să-i ajute pe participanți să se conecteze unii cu ceilalți. Adesea, vorbitori excelenți sunt puși la dispoziție, băuturi asigurate – dar participanții sunt apoi lăsați singuri când vine vorba de networking. Nu toți se simt confortabil în a iniția conversații cu străini și pot fi adesea văzuți stând lipiți de colegii lor sau cu nasul în telefon.

Facilitatorii noștri competenți pot îmbunătăți în mod dramatic experiența participanților. “Jocurile noastre de conectare” permit fiecărui participant să ia parte pe deplin la oportunități de networking, construind conexiuni pline de sens care persistă chiar și după ce evenimentul s-a terminat.

~~~~~~

Ce sunt “jocurile de conectare” Makuma?

Makuma este:

 • O experiență facilitată, construită cu grijă;  
 • Bazată pe psihologia socială;
 • Potrivită pentru toate vârstele și tipurile de personalitate;
 • Un spațiu sigur, potrivit pentru conectarea autentică.

Makuma va :

 • Crea un mediu de muncă mai relaxat și mai prietenos;
 • Întări conexiunile umane între echipe;
 • Oferi personalului încrederea de a inova și de a contesta status quo-ul;
 • Te va ajuta să-i păstrezi pe cei mai buni angajați.

Jocurile de conectare Makuma sunt o experiență socială distractivă care creează conexiuni relaxante și autentice între participanți

Noi am început să organizăm în mod regulat aceste evenimente în Cluj-Napoca de doi ani. De-a lungul timpului noi am:

 • Descoperit cele mai bune modalități prin care să-i facem pe ceilalți să se simtă bine-veniți, confortabili și implicați
 • Format o echipă de facilitatori talentați care crează experiențe pozitive pentru toți
 • Construit o comunitate care se bucură de socializare și de organizarea de activități împreună

Evenimentele noastre sunt compuse dintr-o serie de jocuri de conectare distractive care îi ajută pe participanți să sară peste discuțiile despre nimicuri și să ajungă să se cunoască unii pe alții. La început, jocurile se derulează rapid dar dezvăluie o părticică din viețile participanților, cum ar fi preferințele, hobby-urile și pasiunile lor. Pe parcursul evenimentului, jocurile îi încurajează pe participanți să încetinească, să se deschidă și să meargă mai în profunzime în acele tematici importante pentru ei.

Am primit sute de participanți de toate vârstele, din medii diferite și cu o varietate largă de atitudini. Am avut mare succes în a asigura o experiență pozitivă chiar și celor mai introvertiți participanți, dar și celor mai sociabili. Toți participanții sunt implicați pe parcursul evenimentului, nimeni nefiind lăsat pe margine.

Aceste jocuri de conectare sunt acum disponibile ca un serviciu pentru parteneri selectați din mediul corporativ, care valorizează crearea conexiunilor autentice, informale între angajați sau la evenimentele lor. Echipa noastră va crea și livra o experiență personalizată care vizează în mod direct nevoile organizației tale.

~~~~~~

Valorile noastre

Conexiunile profunde și autentice

Relațiile sincere și satisfăcătoare dintre oameni

Comunicarea autentică care ajută la rezolvarea conflictelor

Accentul pe auto-conștientizare și wellbeing

Mediu confortabil și sigur pentru toată lumea

~~~~~~

De ce  Makuma?

Abordarea noastră mai neobișnuită vine ca răspuns la nevoile culturii digitale de astăzi. Noi punem accentul pe conexiunile umane care merg mai în profunzime decât majoritatea “teambuilding-urilor” și evenimentelor de networking.

Credem că comunicarea autentică și relațiile sincere și satisfăcătoare reprezintă cheia pentru indivizi motivați, pentru munca în echipă mai bună și bunăstare.

Tindem să luăm în considerare pe toată lumea prin a construi cu atenție activitățile pentru a fi confortabile pentru toată lumea, nu doar pentru cei extrovertiți. Noi îi ajutăm pe participanți să sară peste vorbele mărunte pentru a trece direct la ceea ce în interesează cu adevărat.

Noi credem că nevoile și dorințele indivizilor trebuie auzite și înțelese. Din acest motiv facem aceste jocuri de conectare unde indivizii pot fi autentici, sinceri, vulnerabili și să le fie ascultate nevoile și dorințele reale. Mediul pe care noi îl promovăm este unul sigur, un ,,loc,, în care oamenii pot fi vulnerabili și acceptați asa cum sunt.

Activitățile noastre sunt inspirate din studii empirice din psihologie și principii din industry-leading experience design . Ne îmbunătățim constant activitățile pe baza feedback-urilor participanților.

Echipa noastră facilitează jocurile de conectare de doi ani deja, ceea ce ne-a oferit o grămadă de oportunități de a ne perfecționa abilitățile și să ne rafinăm jocurile și activitățile.

~~~~~~

Ce urmează ?

Echipa noastră este pregătită să discute despre provocările pe care le întâmpini, fie că e vorba de motivația angajaților, retenția de personal, creativitate, conflicte sau comunicare. Ne bucurăm să-ți împărtășim sfaturi despre îmbunătățirea evenimentelor de networking, comunicare sau relațiile din echipa ta.

Lasă-ne detaliile de contact mai jos și noi te vom contacta.

~~~~~~

Referințe

Wu, Y. H. S. (2008). Social skill in the workplace: What is social skill and how does it matter?. University of Missouri-Columbia.

Fleeson, W., & Wilt, J. (2010). The Relevance of Big Five Trait Content in Behavior to Subjective Authenticity: Do High Levels of Within‐Person Behavioral Variability Undermine or Enable Authenticity Achievement?. Journal of Personality, 78(4), 1353-1382.

English, T., & John, O. P. (2013). Understanding the social effects of emotion regulation: The mediating role of authenticity for individual differences in suppression. Emotion, 13(2), 314.

Robinson, O. C., Lopez, F. G., Ramos, K., & Nartova-Bochaver, S. (2013). Authenticity, social context, and well-being in the United States, England, and Russia: A three country comparative analysis. Journal of Cross-Cultural Psychology, 44(5), 719-737.