Connection Skills – Relationship Counsellor Group (large – (temporarily) free)

 • Conexiune autentică

Ce înseamnă pentru tine să te simți mai puțin singur și să faci pași spre conexiuni profunde, fără să-ți fie rușine și teamă?

Poate că vrei să ai încredere în tine atunci când interacționezi cu ceilalți și să simți aprecierea și acceptarea celorlalți. Sau oare te-ai săturat de vorbărie banală despre vreme sau muncă și ai vrea să vorbești despre ce contează pentru tine, dar nu știi cum să abordezi subiecte mai profunde cu oamenii importanți din viața ta?Relațiile bune cu ceilalți sunt cea mai importantă parte a unei vieți fericite. Totuși, școala nu ne învață cum să petrecem timp de calitate cu oamenii care contează cel mai mult pentru noi sau cât de important este să fim o prezență liniștită și plăcută.

Vestea bună este că abilitățile sociale pot fi învățate, lucru susținut de numeroase studii psihologice pe care ne bazăm. Noile obiceiuri necesită timp și răbdare, dar dacă nu începem niciodată, nu vom ști niciodată.

Dacă vrei:

 • să începi să rezolvi blocajele pe care le ai în comunicare și relații
 • să ai experiența unor conexiuni autentice și apropriate cu mai puține dificultăți
 • să devii mai încrezător în abilitățile și trăsăturile tale, interesele și lucrurile cu care contribui în conversații și relații
…ai ajuns la locul potrivit!

Participă într-un program online de consiliere în care vei lucra cu un specialist în domeniul relațiilor.

Ce presupune acest program?

 • Timp de 3 luni, întâlniri online săptămânale de câte 90 de minute susținute de specialiști în psihologie

 • Înțelegerea dificultăților cu care te confrunți, a originilor lor și învățarea de strategii pentru a le depăși i împreună cu un grup de maxim 20 de persoane cu situații și interese asemănătoare.
 • Posibilitatea de a primi răspunsuri la întrebările tale de oriunde, fără a părăsi confortul casei.
 • Opțiunea de a comunica și crea legături cu alți participanți cu experiențe și valori asemănătoare.

Ce beneficii ai în urma acestui program și ce presupune consilierea?

 • Vei învăța să îți asculți și exprimi adevărul propriu mai deschis și mai autentic în viața de zi cu zi și vei înțelege mai bine trăsăturile care îți afectează viața, munca și relațiile. 
 • Vei înțelege rănile emoționale din trecut care încă îți aduc nefericire și vei învăța strategii și obiceiuri care te vor ajuta să le depășești.
 • Vei afla cum să lucrezi cu gândurile, comportamentele și emoțiile dificile astfel încât să simți apreciere, acceptare și siguranță lângă parteneri sau prieteni.
 • Schimbarea va sta în mâinile tale! Vei învăța, împărtăși și te vei provoca atât cât te simți confortabil. 

E ca și cum ți-ai oferi un cadou al unui timp pentru tine, petrecut învățând despre cum să aduci mai mult bine în viața ta! 

Consilierii noștri formați în domeniul psihologiei te vor întâmpina cu grijă, blândețe, înțelegere și respect și nu va fi nevoie să împărtășești mai mult decât dorești.

Ce se întâmplă după ce mă înscriu?

 • Vei primi un email cu toate detaliile de care ai nevoie- data și ora primei întâlniri, linkul către platformă și un formular unde ne poți trimite întrebările tale, ca să îți putem întâmpina nevoile cât mai eficient.
 • Ne vedem online să învățăm și să ne distrăm împreună într-un mediu sigur și distractiv!

Poți să beneficiezi de toate aceste informații și activități și să ai bucuria unui timp investit pentru tine, în totalitate gratuit!

Te temi să îți iei acest angajament? Iată un motiv în minus- dacă nu îți mai dorești să participi, te poți retrage din program oricând pe parcurs.

Introdu aici adresa de e-mail pentru a face primul pas în această aventură a transformării!