Creative Expression – Relationship Coach – Individual

 • Exprimare Libera

Ce înseamnă pentru tine să poți să le spui celorlalți ce simți, ce ai nevoie, ce îți dorești, ce îți place sau chiar ce nu îți place și să te conectezi cu aceștia fără să-ți fie teamă de respingere sau conflict?

Familia, școala și cultura deseori nu ne învață cum să arătăm ce avem în inimă, și devine foarte greu să vorbim despre cum ne simțim cu adevărat, despre nevoile și dorințele noastre.

Psihologia vorbește însă despre cum comunicarea sănătoasă și exprimarea emoțiilor sunt atât de importante pentru legături împlinite cu ceilalți. Fără sinceritate, transparență și sensibilitate, este mult mai dificil să găsim fericirea, conexiunea, prietenia și iubirea adevărată.

Poate că ai ajuns și tu în momente în care ai simțit această dorință de a te exprima sincer, deschis și cu încredere dar te-ai întrebat, cum ar trebui să fac asta?

Vestea bună este că exprimarea cu curaj a emoțiilor și autenticitatea în relații se poate învăța, lucru susținut de studii psihologice. Obiceiurile noi iau timp și răbdare, dar dacă nu începem niciodată, nu vom ști niciodată…

Dacă vrei

 • să te bucuri de atenția și aprecierea oamenilor importanți din viața ta spunându-le ce simți cu încredere și deschidere
 • să faci pași dinspre singurătate înspre relații mai fericite și curaj să îți arăți aprecierea și curiozitatea pentru ceilalți cu spontaneitate și naturalețe
 • să te cunoști mai bine și să-ți depășești propriile limite prin activități și sugestii din psihologie
…ai ajuns la locul potrivit!

Lucrează online cu un specialist în domeniul relațiilor.

Ce presupune acest program?

 • Întâlniri online săptămânale de câte 90 minute între tine și coach timp de 3 luni, fără a părăsi confortul casei tale.

 • Oportunitatea de a discuta și lucra direct și în profunzime cu ceea ce te interesează, beneficiind de întreaga atenție a specialistului.
 • Strategii și soluții pe termen lung gândite doar pentru tine și situațiile tale unice.

De ce să te înscrii la acest program și ce presupune coaching-ul?

 • Vei trăi efectul vindecător al exprimării emoțiilor prin scriere liberă și de tip jurnal, și modalități de a include această practică în viața ta.
 • Vei învăța moduri sănătoase de a deschide subiecte emoționale cu ceilalți pentru a simți mai multă acceptare, apreciere și siguranță ângă parteneri sau prieteni.
 • Vei identifica blocajele din viața ta în care îți dorești o schimbare sau îmbunătățire, și vei primi strategii, activități și instrumente pentru ca aceasta să fie durabilă și profundă.
 • Schimbarea va sta în mâinile tale! Vei învăța, împărtăși și te vei provoca atât cât te simți confortabil. 

E ca și cum ți-ai oferi un cadou al unui timp pentru tine, petrecut învățând despre cum să aduci mai mult bine în relațiile tale! 

Specialiștii noștri formați în domeniul psihologiei te vor întâmpina cu grijă, blândețe, înțelegere și respect și nu va fi nevoie să împărtășești mai mult decât dorești. 

Ce se întâmplă după ce mă înscriu?

 • Vei primi un email cu toate detaliile de care ai nevoie- cum stabilim data și ora primei întâlniri, linkul către platformă și un formular unde ne poți trimite întrebările tale, ca să îți putem întâmpina nevoile cât mai eficient.
 • Ne vedem online să învățăm și să ne cunoaștem împreună într-un mediu sigur și transformator!

Poți să beneficiezi de toate aceste informații și activități și să ai bucuria unui timp investit pentru tine pentru prețul de 99 lei/ ședință. Vei primi pe e-mail mai multe detalii despre modalitatea de plată.

Participând la acest program, vei avea parte de instrumente eficiente de dezvoltare personală livrate de un profesionist la un preț accesibil!

Te temi să îți iei acest angajament? Iată un motiv în minus- dacă nu îți mai dorești să participi, te poți retrage din program oricând pe parcurs.

Garanția satisfacției: Dacă nu ești mulțumit de serviciile primite din orice motiv, noi îți vom oferi o rambursare integrală pentru prima sesiune.

Introdu aici adresa de e-mail pentru a face primul pas în această aventură a transformării!