Cursul de exprimare liberă

 • Exprimare Libera

Te-ai săturat să tot răsfoiești pagini pe Internet pline de cuvintele altor persoane pe care le crezi mai talentate decât tine căutând o reflexie destul de bună a sentimentelor tale?

Îți dorești să te simți mai puțin singur/ă și să ai conexiuni mai profunde cu persoanele importante din viața ta, dar știi că mai ai de învățat până când te vei putea exprima natural în orice relație?

Vrei să te simți spontan/ă și să ai încredere în ce ai de spus în orice situație, fie că vorbim de întâlniri de afaceri importante sau întâlniri romantice sub cerul înstelat mai des decât o faci deja?

Îți dorești să simți că ceilalți te acceptă și apreciază cu adevărat pentru cine ești dar încă te lovești de anumite bariere în comunicarea cu ei?

Îți dorești atât de tare să poți să găsești cuvintele potrivite pentru a exprima ceea ce simți, dar nu știi de unde să începi să clădești încrederea în tine și în ceilalți pentru a putea face asta?

Cursul introductiv de exprimare liberă Makuma îți oferă acum șansa de a participa gratuit la un curs de autocunoaștere și exprimare prin scris în totalitate online, destinat oricui, indiferent de nivelul de la care pornești.

Mai mult, deoarece știm cât de important este timpul tău liber, fiecare modul nu va dura mai mult de 30 minute și poți parcurge capitolele atunci când îți este ție cel mai bine!

A venit timpul să înveți să spui ce simți în acele relații care contează cu adevărat.

Ce obții?

 • Moduri și abilități practice de exprimare a sentimentelor prin scris
 • Deblocarea creativității când credeai că nu ai destul talent sau posibilități și o mai adâncă cunoaștere de sine
 • Încredere să le împărtășești ceea ce simți persoanelor semnificative din viața ta
 • Siguranța de a fi tu însuți și originalitatea în exprimarea celor mai adânci sentimente fără rușinea care te-a însoțit atât de mult timp
 • Spontaneitate, încredere în tine și naturalețe
 • Mai puțină rușine, inhibiții și frică de a fi judecat sau ridiculizat pentru ceea ce simți

Cum funcţionează?

Cursul introductv de exprimare liberă Makuma îmbină exerciții de autocunoaștere, improvizație, comunicare și psihologie pentru a te ajuta să ai încredere, să te exprimi autentic și să-ți îmbunătățești relațiile prin intermediul scrierii libere. Scrierea liberă nu ţine cont de reguli, limitări, opinii, critică şi rimă și poate fi învățat de către oricine, oricât de talentat sau neinspirat ai crede că ești.

Vei primi exerciții, fișe, filmulețe și sfaturi despre cum să exprimi ceea ce simți fără presiunea vreunei reguli de respectat ori a vreunui concurs de talente de la formatori pasionați cu experiență în domeniul educației, psihologiei și artelor expresive.

Acest curs este pentru tine dacă:

 • Vrei să-ți împlinești nevoia de a găsi cuvintele potrivite pentru a exprima ceea ce simți față de acei oameni importanți din viața ta
 • Vrei să îți îmbunătățești relațiile și să ai curaj să îți arăți aprecierea pentru ceilalți
 • Simți că poți mai mult decât să te bazezi pe cuvintele altor persoane când vrei să impresionezi persoana iubită
 • Vrei să înveți să fii spontan și natural în exprimare și să scapi de autocritica obositoare care te însoțește la fiecare pas
 • Ești curios să te cunoști mai bine și să înveți un obicei nou pe care îl poți perfecționa în doar câteva minute pe zi

Marele psiholog german Carl Gustav Jung spunea că marele privilegiu al unei vieți este să devii ceea ce ești cu adevărat. Te-ai gândit vreodată cum ar fi să poți face pași concreți înspre încrederea de a-i lăsa pe cei mai importanți oameni din viața ta să te cunoască într-un mod mai profund?

Nu este nevoie să fii poet, critic literar sau fost olimpic la limba română. De fapt, nu este nevoie nici măcar să fi scris vreodată în viaţa ta un vers sau o pagină de jurnal. Călătoria ta în tărâmul scrierii expresive și al încrederii să arăți ceea ce simți poate începe de astăzi, alături de cursul introductiv de exprimare liberă Makuma.

Așadar, ești pregătit să înveți o abilitate nouă care poate duce la relații mai bune cu tine însuți și cu ceilalți, fiind în același timp distractivă și ușoară?

Înscrie-te acum pentru a fi unul dintre primii participanți la cursul nostru de scriere creativă oferit 100% gratuit,  în totalitate online și adaptat pentru toți, indiferent de nivelul de la care pornești.