Fulfilled Relationships – Newsletter

 • Relații împlinite

Îți dorești un partener de viață alături de care să simți acceptare, iubire și libertatea de a fi tu?

Poate că până acum ai căutat informații despre cum să știi cine este persoana potrivită pentru relația pe care ți-o dorești, însă informațiile despre compatibilitate și relații le-ai găsit doar în bloguri sau pagini despre zodii. Deseori, deși interesante, aceste păreri te-au lăsat cu mai multe semne de întrebare.

Compatibilitatea romantică între persoane este un subiect complex. O cunoaștere de sine mai profundă poate să ducă la șanse mai crescute de a recunoaște acea persoană specială când o întâlnești. Doar așa vei putea să te deschizi în fața ei pentru a construi o relație frumoasă împreună.

Cu toții simțim nevoia de a găsi persoanele potrivite cu care să construim legături puternice și de durată care transcend greutățile și timpul. Acest lucru aduce cu sine o adevărată provocare, una pe care nu mai trebuie să o înfrunți pe cont propriu.

Dacă îți dorești să știi:

 • cum să îți înțelegi și accepți nevoile și dorințele în ceea ce privește relațiile
 • cum să te conectezi profund cu ceilalți pentru a înțelege gradul de compatibilitate dintre voi
 • cum să dezvolți o relație de iubire împlinită, bazată pe încredere, comunicare și exprimarea emoțiilor
 • cum să faci față dificultăților și neînțelegerilor dintre voi, onorându-vă valorile și adevărul personal
Atunci te afli unde trebuie!

Psihologia studiază intens acest domeniu, iar vestea bună e că nu ne naștem parteneri ”buni” sau ”răi”. Abilitățile necesare unei relații împlinite se pot învăța și deprinde oricând pe parcursul vieții!

Înscrie-te acum pentru a beneficia gratuit de e-mailuri educaționale săptămânale cu informații, sfaturi, provocări și întrebări bazate pe cercetare și practică psihologică.Scrise într-un limbaj ușor de înțeles, fiecare e-mail ca conține și referințe către cărți, video-uri și articole științifice.

Gândite de specialiști în domeniul dezvoltării personale, psihologiei și relațiilor și gata să-ți fie de folos!

Ce beneficii îți oferă aceste e-mailuri?

 • Fiecare ediție este scurtă și ușor de înțeles fără să ai nevoie de cunoștințe în domeniu!
 • Asaltat de numeroase cărți de dezvoltare personală care îți spun să fii cel mai bun dar nu îți spun și cum? Fiecare e-mail trimis de noi conține teorie, dar și activități practice și distractive și linkuri către mai multe resurse.
 • Fără spam! E-mailurile noastre sunt la obiect și sunt trimise regulat, în aceeași zi a săptămânii. Dacă nu îți plac, te poți dezabona cu ușurință în orice moment.

Ce primești în urma acestei oferte?

 • Informații care să te ajute să descoperi mai multe despre tine și ce înseamnă acea relație sănătoasă mult visată, bazate pe cercetări din psihologie și dezvoltare personală. 
 • Exerciții și întrebări de reflexie pentru a te ajuta să-ți înțelegi și onorezi nevoile și dorințele într-o relație și să-ți dai seama de compatibilitatea cu potențialii parteneri romantici. 
 • Vrei să vezi un impact direct? Vei primi și un portofoliu generos de activități practice, atât interactive cât și provocări individuale care să manifeste noile descoperiri în contextul vieții de zi cu zi 

E ca și cum ți-ai oferi un cadou al unui timp pentru tine, petrecut învățând despre cum să aduci mai mult bine în relația ta!

În totalitate gratuite,  gândite pentru a-ți fi de ajutor!

Introdu aici adresa de e-mail pentru a primi periodic mesaje cu informații și exerciții valoroase și practice, complet gratuit!