Echipa

Echipa fondatoare

Mara a absolvit programele de licență în Psihologie și masterat în Psihologie Clinică la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. De asemenea, a absolvit și un masterat în Științe în domeniul Psihologie Judiciară la Universitatea din Maastricht în Olanda, unde a lucrat timp de doi ani ca și asistent de cercetare. Lucrările ei au fost publicate în reviste științifice internaționale de rang înalt. În acest moment, Mara urmează un program doctoral în colaborare cu cele două universități.

Mara își ajută clienții să își îmbunătățească relația cu ei înșiși și cu ceilalți prin pasiunea pe care o pune în lucratul ca și coach și consilier psihologic, atât cu indivizi cât și cu grupuri. Pregătirea sa profesională este în terapia cognitiv-comportamentală, dar folosește instrumente și metode din diferite abordări psihologice, concentrându-se mai mult pe client și nevoile acestuia. De asemenea, este certificată în predarea psihologiei, asistență în caz de criză emoțională și instruită ca lucrător de tineret în domenii precum dezvoltarea eco-centrică, psihologia pozitivă și învățarea bazată pe natură. Acum, ea lucrează online cu persoane din întreaga lume.

Mara coordonează programul de instruire pentru consilierii noștri în relații și se asigură că tot ceea ce facem se bazează pe cele mai noi și mai bune informații din știința psihologică.


Rada a absolvit programele de licență în Psihologie, masterat în Consiliere și Intervenții în Dezvoltarea Umană și formare psihopedagogică, tot la Universitatea Babeș-Bolyai.
De asemenea, este certificată ca și Formator și Animator și a participat la cursuri de formare internaționale pentru traineri și lucrători de tineret atingând subiecte diverse, de la storytelling, scriere creativă și arte expresive ca instrumente pentru descoperirea autenticității personale până la dezvoltarea eco-centrică, învățare bazată pe natură și psihologia pozitivă.

Pe lângă aceste experiențe profesionale, inspirația ei vine și din implicarea în numeroase procese de dezvoltare personală- de la consiliere psihologică la workshopuri, retreat-uri și programe pe termen lung. Rada consideră că experiențele de învățare, dezvoltare, creativitate și vindecare oferite cu profesionalism și căldură umană sunt o cale de a te aduce mai aproape de sinele tău autentic și întreg de care lumea are nevoie.

Pasiunea ei pentru educație non-formală, învățare experiențială, design de activități și facilitare o fac alegerea firească pentru a coordona programele noastre educaționale.


Andrei a absolvit programul de licență în Psihologie la Universitatea Babeș-Bolyai. Pe lângă studiile în psihologie, el a lucrat în diferite ONG-uri, în organizarea și coordonarea de evenimente, management de voluntari și relații publice, dar a fost implicat și într-o gamă diversă de proiecte de voluntariat.

Pe lângă aceste cunoștințe și experiențe profesionale, inspirația lui provine și din activitatea sa în domeniul artelor performative, având o experiență de 4 ani în diferite forme de teatru și metode performative combinate.

Îmbinând metodele artistice, cunoștințele de psihologie, dar și abilitățile pe care le-a dobândit în urma participării în proiecte europene pentru formatori și programe locale, Andrei contribuie la crearea de spații digitale și fizice sigure, în care oamenii se pot exprima într-un mod vulnerabil și se pot apropia de sinele lor autentic.


Jonathan este licențiat în Inteligență Artificială și Informatică în cadrul Universității din Birmingham, Anglia. El a lucrat pentru programul de inovare al Uniunii Europene în domeniul schimbărilor climatice ca și coach, oferind cursuri de formare în Gândire Sistemică oamenilor de afaceri. În afară de asta, el a petrecut ultimul deceniu perfecționându-se în domeniul cercetării de piață și proiectării de servicii pentru ONG-uri, guvernul britanic și startup-uri. Combinând aceste cunoștințe cu pasiunea pentru organizarea de evenimente sociale și sustenabilitate, Jonathan își asumă responsabilitatea de a se asigura că procesele umane și tehnologice se unesc perfect, astfel încât toți clienții noștri să aibă parte de cea mai bună experiență posibilă.


Paul este vrăjitorul nostru din tărâmul tehnic, ocupându-se de scrierea de cod pentru toate site-urile noastre și asigurându-se că totul funcționează fără probleme în spatele cortinei. Având expertiza sa tehnică generoasă în interiorul echipei, putem crea experiențe digitale inovatoare care să răspundă exact nevoilor clienților noștri.


Alex studied computer science at ULBS Faculty of Engineering and has since supplemented his learning through the likes of Udacity and DataCamp. He’s passionate about the applications of AI and machine learning. A conversation with him will inevitably lead to the topic of healthy and fulfilling relationships. In his spare time, he marvels at nature and works of art, and is often astonished by what we can learn about ourselves through our playstyle in video games.


Diana is the artistic elf that takes care of the aesthetic and visual parts of our projects: she defines, visualizes, models, and creates the necessary graphics for these so that they correspond in the most accurate way to our values.
She has experience of more than 3 years in Design and more than 7 years in visual arts.
She’s passionate about nature, authentic human connection, history, music, and other art forms. These passions represent the roots of her sources of inspiration.


De asemenea, lucrăm îndeaproape cu minunata noastră echipă de consilieri în relații care au absolvit masterate în Psihologie, primesc pregătirea noastră specializată și sunt susținuți și supervizați de echipa fondatoare.