Cum arată o zi fericită pentru tine?

Te vezi zâmbind, înconjurată de prieteni, iubită, înțeleasă și ascultată?

Te vezi mulțumită cu tine însăți?

Pentru ca această imagine cu tine să nu rămână un ideal, ci să devină realitatea ta de zi cu zi, te invităm într-un program de consiliere individuală online care să te sprijine în această călătorie. 

Dacă în acest moment:

 • te simți singură
 • simți că îți este dificil să te accepți pe tine însăți
 • te simți inconfortabilă cu corpul și înfățișarea ta
 • nu te simți apreciată de către ceilalți și îți este dificil să ai încredere în persoanele din jurul tău
 • nu reușești să ai conversațiile sincere și profunde pe care ți le dorești cu partenerul și/sau prietenii tăi

Mai mult, dacă:

 • simți de multe ori teamă și îngrijorare, ajungând să te gândești obsesiv la relațiile tale și la anumite situații sau interacțiuni ore în șir.
 • simți, poate, că încrederea acordată anumitor persoane nu a meritat și îți este dificil să te deschizi din nou.
 • te-ai săturat să-ți simți inima cum bate prea tare și să te gândești întruna la ce trebuie să zici ca să nu te faci de râs atunci când trebuie să vorbești despre tine.
 • îți este greu să fii prezentă cu ceilalți și să menții conversații de lungă durată
 • te-ai săturat să te îndoiești de tine și deciziile tale. Mai mult, relațiile tale îți oferă mai multe neplăceri și simți că depui mult efort și îți dorești relații împlinite și plăcute.
 • interacțiunile sociale te sperie, însă îți dorești să ieși din zona ta de confort.

Nu este nevoie să te regăsești în toate afirmațiile de mai sus pentru a afla mai multe despre programul de consiliere. Multe dintre noi ne regăsim doar în unele dintre afirmații, însă acestea sunt importante și le resimțim puternic.

Atunci când pornim la drum, mai ales pe un drum nou și plin de provocări, avem mai multe șanse de reușită dacă suntem sprijinite pe parcurs. 

De aceea am dezvoltat programul Cunoașterea de Sine – un program online de consiliere psihologică individuală. 

Ce presupune programul Cunoașterea de Sine?
Cine este consilierul cu care te vei întâlni?
Cum te poți înscrie?

Acest program este pentru tine dacă îți dorești schimbare și ești pregătită să faci pașii necesari în această direcție, chiar dacă acest lucru te sperie. 

De ce este consilierea pentru auto-cunoaștere un posibil răspuns pentru provocările mele?

Vorbind cu sute de oameni din toate colțurile țării despre nevoile și durerile lor și combinând aceste descoperiri cu expertiză în psihologie și dezvoltare personală, am aflat că una din soluțiile pentru o schimbare profundă și de lungă durată a vieții și a relațiilor noastre este să ne cunoaștem pe noi înșine mai bine.

Cu cât ne înțelegem mai bine, cu atât reușim mai bine să răspundem provocărilor din viața noastră. De exemplu, dacă ne cunoaștem mai profund nevoile și limitele, putem spune ”da” cu mai multă bucurie și ”nu” cu mai puțină teamă de posibile consecințe neplăcute.

Ce presupune acest program?

Întâlniri online săptămânale
Vei avea alături un consilier acreditat în domeniul auto-cunoașterii și psihologiei relațiilor
Ghidaj și sprijin
Vei primi ghidaj și sprijin personalizate pentru a face schimbările de care ai nevoie pentru a avea relații mai împlinite și a te simți împăcată cu tine însăți
O perspectivă nouă
Îți vor fi prezentate noi perspective asupra situațiilor care te-au adus în acest punct al vieții tale
Înțelegere
Vei putea înțelege relația dintre gânduri, comportamente, emoții și trăsături și cum te influențează acestea
Obiceiuri practice
Pe lângă înțelegere, vei primi resurse practice pentru a te ajuta să vezi o schimbare reală și de durată

Rezultatele visate se vor arăta prin perseverență și implicare, atât din partea ta, cât și din partea consilierului cu care vei lucra.

Pentru o schimbare de lungă durată, îți recomandăm să îți oferi cel puțin 3 luni.

Acestă recomandare este bazată pe lucrul cu alte persoane care ca și tine și-au dorit să-și transforme viața. 

Schimbarea începe cu tine, însă vei observa cum acești pași pe care îi vei face tu, se vor reflecta și în relațiile tale!

Cum mă pot înscrie?

Accesezi link-ul din butonul de mai jos și acolo vei găsi un formular cu câteva întrebări referitoare la situația ta actuală.

Aceste întrebări sunt menite să ne ajute să stabilim dacă te putem sprijini în procesul tău de auto-cunoaștere și schimbare. Am inclus aceste întrebări deoarece, deși programul nostru este axat pe auto-cunoaștere, acesta se adresează persoanelor care au provocările descrise mai sus.

Dacă te putem sprijini, atunci consilierul nostru te va contacta și veți stabili împreună detaliile întâlnirilor online de consiliere. 

Care este prețul?

O întâlnire online săptămânală de 60 de minute te va costa 99 de lei.

Te interesează dar ești încă nesigură dacă ți se potrivește?

Dacă după prima întâlnire simți că acest program nu este ceea ce îți dorești, noi îți oferim rambursare totală a primei ședințe, fără întrebări incomode sau să trebuiască să ne explici. Mai mult, poți oricând să oprești întâlnirile, chiar și pe parcursul programului. 

Cine este consilierul cu care te vei întâlni?

Diana Frandeș

Psihoterapeut cognitiv comportamental

Diana a obținut diploma de licență la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea Babeș – Bolyai, Cluj-Napoca.

Apoi, diploma de masterat MSc în Psihologie Pozitivă și Coaching la Universitatea East London, Londra, din Marea Britanie.

Diana Frandeș

Psihoterapeut cognitiv comportamental

Diana a obținut diploma de licență la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea Babeș – Bolyai, Cluj-Napoca.

Apoi, diploma de masterat MSc în Psihologie Pozitivă și Coaching la Universitatea East London, Londra, din Marea Britanie.

Mai multe …

A încheiat educația formală obținând diploma de masterat în psihologie clinică, consiliere psihologică și psihoterapie în cadrul masteratului de Tehnici Psihologice de Control al Comportamentului și Dezvoltarea Potențialului Uman, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca.

Activitatea ca psihoterapeut cognitiv – comportamental mi-a dezvăluit cât de creativi sunt oamenii în a fața suferințelor și dificultăților prin care trec zilnic. ,,Hai să vedem” sau ,,Hai să explorăm” probabil este fraza pe care o folosesc cel mai des și care îi face pe oamenii să dea ochii peste cap la început. Treptat descoperă că o explorarea structurată îi ajută să vadă lumea și pe ei înșiși într-un mod care să îi ajute să aibă o viață împlinită.

Profesional vorbind, mă preocupă dificultățile din sfera anxietăților (socială, generalizată, obsesiv – compulsivă), a fricilor de toate tipurile, probleme în luarea deciziilor, în gestionarea emoțiilor dificile, autocritică și comportamente de autosabotaj, planificarea și atingerea obiectivelor de orice fel, dificultăți legate de vidul existențial și lipsa de vitalitate, construirea unei sens în viață sau îmbunătățirea relațiilor cu ceilalți.

Poți găsi mai multe informații despre Diana aici

Sună interesant, însă mi-ar plăcea să știu mai multe detalii despre acest program înainte de a mă înscrie.

Cum te va sprijini mai exact consilierul Makuma?

Îți va fi un ghid și colaborator în această călătorie
Cineva care are încredere în tine și în capacitatea ta de învățare și care este aici pentru a te ghida în a-ți dezvolta resursele emoționale și mentale de care ai nevoie ca să faci față cu succes provocărilor din viața ta

Va fi persoana care te va ajuta să te cunoști mai bine
Cineva care știe cât de multă nevoie au oamenii de oameni și va pune accentul pe calitatea relațiilor din viața ta

Îți va oferi un exemplu viu de acceptare
Îți va arăta cât de mult ajută să fii ascultată și să primești îndrumare fără a fi judecată

Cine stabilește temele și ritmul întâlnirilor?

 • Schimbarea va sta în mâinile tale! Vei împărtăși și te vei provoca atât cât te simți confortabil. Toate acestea online, din confortul propriei case!
 • Vei fi întâmpinată cu grijă, blândețe, înțelegere și respect. Vei avea toată libertatea de a alege aspectele vieții tale în care dorești să fii acompaniată și ghidată.

Despre ce vei vorbi și ce voi dobândi în aceste întâlniri?

 • Identificarea trăsăturilor, gândurilor și experiențelor care te-au format ca persoană
 • Clarificarea valorilor, nevoilor și limitelor tale în relații, de la partenerul de cuplu la familie sau colegii de la muncă
 • Tehnici și instrumente utile prin care să înveți să faci față anxietății, sentimentelor copleșitoare și conflictului într-un mod sănătos
 • Noi abilități de relaționare cu ceilalți
 • Provocări individualizate care să îți arate un real progres prin faptul că… da, se poate și altfel!

Ce este important să știi înainte de a te înscrie?

 • Schimbarea nu vine peste noapte, însă este posibilă
 • Va fi nevoie de niște efort pentru a pune în practică ceea ce înveți în viața ta de zi cu zi, dar vei vedea și rezultatele pe măsură
 • Vei investi timp și atenție în persoana încrezătoare și armonioasă care poți deveni și vei face în sfârșit ceva pentru tine

Dacă simți că acest program este ceea ce ai nevoie, te așteptăm să începem împreună acest drum al transformării și regăsirii.

Cine este în spatele acestui program? Cine este Makuma?

Echipa noastră este compusă din oameni pasionați care au simțit pe propria piele durerea și singurătatea născute de modul în care suntem învățați să gândim despre noi și despre ceilalți. Fiecare dintre noi are diferite specializări (psihologi, designeri, programatori etc). 

Dacă ești curioasă să ne cunoști mai bine, poți citi mai multe despre echipa fondatoare și valorile care ne ghidează

Ne poți găsi și pe Facebook aici (unde poți vedea și alte activități pe care le-am derulat de-a lungul anilor și călătoria proiectului Makuma). 

Jonathan Melhuish
Mara Moldoveanu
Andrei Nastase
Rada Muica
Paul Mudreac
Diana Gripca
Alexandru Rusu

De ce am creat acest program? 

Pentru că ne dorim schimbare și ca viața să fie mai fericită, mai plină de sens pentru fiecare dintre noi și relațiile noastre să fie mai satisfăcătoare.

Și ne dorim ca și tu să: 

 • Te simți iubită, lângă un partener de viață care te apreciază și te prețuiește.
 • Ai conversații plăcute, sincere și profunde cu partenerul și prietenii tăi.
 • Te simți capabilă pentru a înfrunta provocările vieții.
 • Trăiești fără frica de a lua legătura cu alți oameni, fără teama că te vor respinge sau că te vor judeca pentru cum arăți, cum te comporți, ce știi, ce idei ai sau ce abilități ai.
 • Și poate cel mai important dintre toate, nu te mai vezi atât de singură și te simți bine în pielea ta!

Mai mult lucrăm și la proiecte asemănătoare care vor apărea pe paginile noastre.

Relațiile împlinite și satisfăcătoare reprezintă izvorul unei schimbări sociale și culturale de care avem atât de multă nevoie în acest moment.