Cunoașterea de sine
Program online de consiliere
psihologică individuală
99 RON/Sedință
Cum arată o zi fericită pentru tine?
Te vezi zâmbind, înconjurată de prieteni, iubită, înțeleasă și ascultată?
Te vezi mulțumită cu tine însăți?
Pentru ca această imagine cu tine să nu rămână un ideal, ci să devină realitatea ta de zi cu zi, te invităm într-un program de consiliere individuală online care să te sprijine în această călătorie.
Dacă în acest moment:
- te simți singură
- simți că îți este dificil să te accepți pe tine însăți
- te simți inconfortabilă cu corpul și înfățișarea ta
- nu te simți apreciată de către ceilalți și îți este dificil să ai încredere în persoanele din jurul tău
- nu reușești să ai conversațiile sincere și profunde pe care ți le dorești cu partenerul și/sau prietenii tăi
Mai mult, dacă:
- simți de multe ori teamă și îngrijorare, ajungând să te gândești obsesiv la relațiile tale și la anumite situații sau interacțiuni ore în șir.
- simți, poate, că încrederea acordată anumitor persoane nu a meritat și îți este dificil să te deschizi din nou.
- te-ai săturat să-ți simți inima cum bate prea tare și să te gândești întruna la ce trebuie să zici ca să nu te faci de râs atunci când trebuie să vorbești despre tine.
- îți este greu să fii prezentă cu ceilalți și să menții conversații de lungă durată
- te-ai săturat să te îndoiești de tine și deciziile tale. Mai mult, relațiile tale îți oferă mai multe neplăceri și simți că depui mult efort și îți dorești relații împlinite și plăcute.
- interacțiunile sociale te sperie, însă îți dorești să ieși din zona ta de confort.
Nu este nevoie să te regăsești în toate afirmațiile de mai sus pentru a afla mai multe despre programul de consiliere. Multe dintre noi ne regăsim doar în unele dintre afirmații, însă acestea sunt importante și le resimțim puternic.
Atunci când pornim la drum, mai ales pe un drum nou și plin de provocări, avem mai multe șanse de reușită dacă suntem sprijinite pe parcurs.
De aceea am dezvoltat programul Cunoașterea de Sine – un program online de consiliere psihologică individuală.
Acest program este pentru tine dacă îți dorești schimbare și ești pregătită să faci pașii necesari în această direcție, chiar dacă acest lucru te sperie.
De ce este consilierea pentru auto-cunoaștere un posibil răspuns pentru provocările mele?
Vorbind cu sute de oameni din toate colțurile țării despre nevoile și durerile lor și combinând aceste descoperiri cu expertiză în psihologie și dezvoltare personală, am aflat că una din soluțiile pentru o schimbare profundă și de lungă durată a vieții și a relațiilor noastre este să ne cunoaștem pe noi înșine mai bine.
Cu cât ne înțelegem mai bine, cu atât reușim mai bine să răspundem provocărilor din viața noastră. De exemplu, dacă ne cunoaștem mai profund nevoile și limitele, putem spune ”da” cu mai multă bucurie și ”nu” cu mai puțină teamă de posibile consecințe neplăcute.
Ce presupune acest program?
Rezultatele visate se vor arăta prin perseverență și implicare, atât din partea ta, cât și din partea consilierului cu care vei lucra.
Pentru o schimbare de lungă durată, îți recomandăm să îți oferi cel puțin 3 luni.
Acestă recomandare este bazată pe lucrul cu alte persoane care ca și tine și-au dorit să-și transforme viața.
Schimbarea începe cu tine, însă vei observa cum acești pași pe care îi vei face tu, se vor reflecta și în relațiile tale!
Cum mă pot înscrie?
Accesezi link-ul din butonul de mai jos și acolo vei găsi un formular cu câteva întrebări referitoare la situația ta actuală.
Aceste întrebări sunt menite să ne ajute să stabilim dacă te putem sprijini în procesul tău de auto-cunoaștere și schimbare. Am inclus aceste întrebări deoarece, deși programul nostru este axat pe auto-cunoaștere, acesta se adresează persoanelor care au provocările descrise mai sus.
Dacă te putem sprijini, atunci consilierul nostru te va contacta și veți stabili împreună detaliile întâlnirilor online de consiliere.
Care este prețul?
O întâlnire online săptămânală de 60 de minute te va costa 99 de lei.
Te interesează dar ești încă nesigură dacă ți se potrivește?
Dacă după prima întâlnire simți că acest program nu este ceea ce îți dorești, noi îți oferim rambursare totală a primei ședințe, fără întrebări incomode sau să trebuiască să ne explici. Mai mult, poți oricând să oprești întâlnirile, chiar și pe parcursul programului.
Cine este consilierul cu care te vei întâlni?
Diana Frandeș
Psihoterapeut cognitiv comportamental
Diana a obținut diploma de licență la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea Babeș – Bolyai, Cluj-Napoca.
Apoi, diploma de masterat MSc în Psihologie Pozitivă și Coaching la Universitatea East London, Londra, din Marea Britanie.
Diana Frandeș
Psihoterapeut cognitiv comportamental
Diana a obținut diploma de licență la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea Babeș – Bolyai, Cluj-Napoca.
Apoi, diploma de masterat MSc în Psihologie Pozitivă și Coaching la Universitatea East London, Londra, din Marea Britanie.
Mai multe …
A încheiat educația formală obținând diploma de masterat în psihologie clinică, consiliere psihologică și psihoterapie în cadrul masteratului de Tehnici Psihologice de Control al Comportamentului și Dezvoltarea Potențialului Uman, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca.
”Activitatea ca psihoterapeut cognitiv – comportamental mi-a dezvăluit cât de creativi sunt oamenii în a fața suferințelor și dificultăților prin care trec zilnic. ,,Hai să vedem” sau ,,Hai să explorăm” probabil este fraza pe care o folosesc cel mai des și care îi face pe oamenii să dea ochii peste cap la început. Treptat descoperă că o explorarea structurată îi ajută să vadă lumea și pe ei înșiși într-un mod care să îi ajute să aibă o viață împlinită.
Profesional vorbind, mă preocupă dificultățile din sfera anxietăților (socială, generalizată, obsesiv – compulsivă), a fricilor de toate tipurile, probleme în luarea deciziilor, în gestionarea emoțiilor dificile, autocritică și comportamente de autosabotaj, planificarea și atingerea obiectivelor de orice fel, dificultăți legate de vidul existențial și lipsa de vitalitate, construirea unei sens în viață sau îmbunătățirea relațiilor cu ceilalți.”
Poți găsi mai multe informații despre Diana aici
Sună interesant, însă mi-ar plăcea să știu mai multe detalii despre acest program înainte de a mă înscrie.
Cum te va sprijini mai exact consilierul Makuma?
Îți va fi un ghid și colaborator în această călătorie
Cineva care are încredere în tine și în capacitatea ta de învățare și care este aici pentru a te ghida în a-ți dezvolta resursele emoționale și mentale de care ai nevoie ca să faci față cu succes provocărilor din viața ta
Va fi persoana care te va ajuta să te cunoști mai bine
Cineva care știe cât de multă nevoie au oamenii de oameni și va pune accentul pe calitatea relațiilor din viața ta
Îți va oferi un exemplu viu de acceptare
Îți va arăta cât de mult ajută să fii ascultată și să primești îndrumare fără a fi judecată
Cine stabilește temele și ritmul întâlnirilor?
- Schimbarea va sta în mâinile tale! Vei împărtăși și te vei provoca atât cât te simți confortabil. Toate acestea online, din confortul propriei case!
- Vei fi întâmpinată cu grijă, blândețe, înțelegere și respect. Vei avea toată libertatea de a alege aspectele vieții tale în care dorești să fii acompaniată și ghidată.
Despre ce vei vorbi și ce voi dobândi în aceste întâlniri?
- Identificarea trăsăturilor, gândurilor și experiențelor care te-au format ca persoană
- Clarificarea valorilor, nevoilor și limitelor tale în relații, de la partenerul de cuplu la familie sau colegii de la muncă
- Tehnici și instrumente utile prin care să înveți să faci față anxietății, sentimentelor copleșitoare și conflictului într-un mod sănătos
- Noi abilități de relaționare cu ceilalți
- Provocări individualizate care să îți arate un real progres prin faptul că… da, se poate și altfel!
Ce este important să știi înainte de a te înscrie?
- Schimbarea nu vine peste noapte, însă este posibilă
- Va fi nevoie de niște efort pentru a pune în practică ceea ce înveți în viața ta de zi cu zi, dar vei vedea și rezultatele pe măsură
- Vei investi timp și atenție în persoana încrezătoare și armonioasă care poți deveni și vei face în sfârșit ceva pentru tine
Dacă simți că acest program este ceea ce ai nevoie, te așteptăm să începem împreună acest drum al transformării și regăsirii.
Cine este în spatele acestui program? Cine este Makuma?
Echipa noastră este compusă din oameni pasionați care au simțit pe propria piele durerea și singurătatea născute de modul în care suntem învățați să gândim despre noi și despre ceilalți. Fiecare dintre noi are diferite specializări (psihologi, designeri, programatori etc).
Dacă ești curioasă să ne cunoști mai bine, poți citi mai multe despre echipa fondatoare și valorile care ne ghidează.
Ne poți găsi și pe Facebook aici (unde poți vedea și alte activități pe care le-am derulat de-a lungul anilor și călătoria proiectului Makuma).
De ce am creat acest program?
Pentru că ne dorim schimbare și ca viața să fie mai fericită, mai plină de sens pentru fiecare dintre noi și relațiile noastre să fie mai satisfăcătoare.
Și ne dorim ca și tu să:
- Te simți iubită, lângă un partener de viață care te apreciază și te prețuiește.
- Ai conversații plăcute, sincere și profunde cu partenerul și prietenii tăi.
- Te simți capabilă pentru a înfrunta provocările vieții.
- Trăiești fără frica de a lua legătura cu alți oameni, fără teama că te vor respinge sau că te vor judeca pentru cum arăți, cum te comporți, ce știi, ce idei ai sau ce abilități ai.
- Și poate cel mai important dintre toate, nu te mai vezi atât de singură și te simți bine în pielea ta!
Mai mult lucrăm și la proiecte asemănătoare care vor apărea pe paginile noastre.
Relațiile împlinite și satisfăcătoare reprezintă izvorul unei schimbări sociale și culturale de care avem atât de multă nevoie în acest moment.
De ce facem ceea ce facem?
Misiunea noastră este să ajutăm cât mai mulți oameni să aibă relații fericite și sănătoase.
Relațiile puternice și care ne oferă sprijin sunt una dintre căile către o viață fericită. Atunci când ne simțim iubiți și acceptați putem fi calmi și încrezători cu privire la viitor. Astfel, putem deveni creativi, putem inova și putem găsi puterea interioară de a avea un impact pozitiv asupra altor persoane și a lumii.
Provocarea stă în faptul că atunci când noi nu ne simțim bine, și relațiile noastre au de suferit. Iar relațiile nefericite și nesănătoase pot să contribuie la rândul lor la mai multe sentimentele de anxietate, oboseală și goliciune. Ne putem găsi prinși într-un cerc vicios.
Provocarea stă în faptul că atunci când noi nu ne simțim bine, și relațiile noastre au de suferit. Iar relațiile nefericite și nesănătoase pot să contribuie la rândul lor la mai multe sentimentele de anxietate, oboseală și goliciune. Ne putem găsi prinși într-un cerc vicios.
Noi credem că această fundație a relațiilor puternice, autentice și pline de compasiune este esențială pentru a ne oferi resursele de a lupta cu criza ecologică în care ne regăsim și a construi acea lume în care vrem să trăim.
Cum a început totul?
Pe parcursul liceului și a facultății, Jonathan era o persoană timidă. Se simțea anxios la petreceri și deseori repeta conversațiile în mintea lui în efortul de a spune ”lucrul potrivit”. Ca oricine altcineva, și-ar fi dorit să aibă prieteni și o parteneră, dar acea conexiune autentică părea un lucru dificil.
Din fericire, curiozitatea lui pentru oameni și culturi l-a îndemnat să se urce într-un tren și să exploreze fiecare colțișor al Europei. În călătoriile lui, iubea să se implice în viața generoaselor gazde care îl primeau, cunoscându-le prietenii și participând la activitățile care le făceau acestora plăcere. În loc să se blocheze în vorbărie goala și de suprafață, deseori Jonathan a avut ocazia de a experimenta viața localnicilor și a-i cunoaște la un nivel mai profund, chiar dacă petreceau doar câteva zile împreună.
În 2008, drumurile lui Jonathan l-au condus către prima Tabără pentru Climă la care a participat. Aici, el a fost uimit de ceea ce un grup de oameni poate realiza împreună fără ca nimeni să fie ”șeful”. În locul autorității, liantul care părea că îi aduce pe toți împreună era o grijă autentică pentru ceilalți, bazată pe valori și scopuri comune. Era ușor de observat faptul că aici exista o cultură de a-i servi pe ceilalți. Uneori, oamenii doar se plimbau prin jur căutând probleme de rezolvat și alți oameni de ajutat. A fost un exemplu de atmosferă radical diferită față de cea din majoritatea corporațiilor, și i-a arătat impactul real și tangibil al relațiilor bazate pe compasiune.
Întors acasă după aceste experiențe, Jonathan își dorea în continuare să găsească mai multe situații sociale unde să se simtă relaxat, să își urmeze curiozitatea pentru ceilalți chiar dacă erau ”de-ai casei” și să fie parte dintr-un grup în care oamenilor le păsa cu adevărat unii de ceilalți.
Câțiva ani mai târziu, în 2015, a încetat doar să-și dorească și a acționat. Împreună cu doi voluntari, a început să creeze un mediu social relaxat în care fiecare participant să se poată simți ca acasă. Așa s-a născut Makuma.
Cum arăta Makuma la începuturi?
Din momentul în care intrau în spațiul unde se desfășurau jocurile de conectare Makuma, participanții erau întâmpinați de facilitatori și ghidați printr-o serie de jocuri simple gândite să îi ajute să se deschidă și să își exprime sentimentele și gândurile autentice. Încurajând participanții să fie curioși în loc să judece, Makuma a creat un spațiu sigur în care fiecare persoana putea să se simtă un pic mai liber să fie ea însăși.
Reacțiile au fost pozitive de la început, multe persoane spunând că niciodată nu au mai trăit așa ceva. Deși uneori le luase câteva luni de pregătire mentală înainte de a avea curajul să participe, erau foarte fericiți că au făcut-o.
Din vorbă în vorbă, evenimentele au crescut în următorii ani, până în momentul în care aveam în mod regulat peste 100 de participanți pe lună, susținuți de o echipă de 11 facilitatori. Ideea s-a răspândit și internațional, jocurile Makuma întâmplându-se în 4 orașe din 3 țări diferite.
Și… de ce ați vrut să faceți altceva decât evenimentele?
Deși evenimentele erau de succes, am văzut nevoia de a crea contexte de învățare, nu doar de socializare. Deși cream o ”bulă socială” caldă și confortabilă pentru câteva ore în fiecare lună, a trebuit să admitem că ea nu contribuia foarte mult la a ajuta oamenii să aibă relații fericite și împlinite în restul vieții lor de zi cu zi. Știam că putem face mai mult.
Mai mult, ne doream să găsim o cale de a ajunge la mai mulți oameni din diferite locuri ale lumii. Am explorat posibilitatea de a instrui mai mulți facilitatori, dar știam că va fi un proces foarte încet. Așadar, am ajuns la realizarea că tehnologia digitală ne-ar putea ajuta cu ambele provocări, prin a oferi educație pentru relații mai bune profundă și de calitate oamenilor oriunde s-ar afla- și tuturor celor care și-ar dori-o.
Așadar, în vara anului 2019, ne-am mutat atenția de la a organiza evenimente la a explora moduri de a ne folosi de tehnologie pentru a ajuta oamenii să învețe abilități sociale și să creeze relații mai autentice. Am început formarea unei echipe de start-up puternice în jurul acestei idei.
Dar nu e tehnologia digitală opusul conexiunii umane autentice?
Am știut de la început că îmbrățișarea tehnologiei va aduce propriile sale provocări. Până la urmă, știm cu toții cum notificările constante ale telefonului pot să ne distragă de la oamenii din fața noastră, și impulsul de a posta orice pe Instagram poate face să fie dificil să ne chiar bucurăm de momentul prezent.
Cu toate acestea, tehnologia poate fi folosită și în multe alte moduri, și am simțit că potențialul este prea mare pentru a fi ignorat. Doar ca exemplu, o aplicație Makuma poate ajuta oamenii să se conecteze profund cu oricine, oriunde- fie că este vorba de-a sta îmbrățișați cu iubitul sau iubita în căldura de acasă, sau a cunoaște un străin fascinant într-o cafenea liniștită.
O aplicație poate oferi experiența potrivită la momentul potrivit, astfel încât să poți aplica ce ai aflat imediat. Video-urile pot să arate lucruri greu de înțeles în scris, iar exercițiile interactive pot să te facă să te gândești mai profund la un subiect și cum el se aplică în interiorul relațiilor tale cu ceilalți. Designul și grafica bine puse la punct pot să ofere un sprijin emoțional blând pentru a te ajuta să navighezi momentele provocatoare ale unei relații.
Cum v-ați dat seama pe ce vreți să vă concentrați?
Relațiile umane sunt unul dintre cele mai complexe fenomene ale naturii, și sunt foarte mulți factori care ne influențează comportamentul în cadrul lor. Mai ales în momentele provocatoare sau mai dificile, relațiile pot aduce la suprafață aspecte mai profunde ale personalității noastre pe care uneori am vrea mai degrabă să le ținem ascunse.
Pe decursul anilor, s-au scris mii de cărți și articole despre cum să ai relații mai bune. Toate discută o sumedenie de provocări și propun nenumărate soluții. Așadar, de unde am fi putut începe?
Pentru a afla pe ce să ne concentrăm, am început să studiem care sunt persoanele cărora le este cel mai dificil să aibă relații împlinite, și ce anume consideră ele că este cel mai greu de realizat.
Am început prin a ține 25 de interviuri, pentru a dobândi informații despre un spectru larg de dificultăți pe care oamenii le întâmpină în viețile lor sociale. Din aceste interviuri, am identificat 58 de teme specifice incluzând fricile, rezultatele visate și cum le-ar plăcea persoanelor să se simtă.
Pentru a ști mai exact cât de comune sunt fiecare din aceste teme, am realizat un chestionar on-line completat de peste 350 de oameni din toate marile orașe ale României. După ce am avut toate aceste rezultate, am folosit analize statistice pentru a grupa persoanele care au aceleași nevoi neîmplinite în comun. Prin a ne concentra privirea doar asupra unuia dintre aceste grupuri, am dobândit o imagine clară a acelor lucruri cu care acești oameni se confruntau cel mai puternic. Ei au devenit grupul nostru țintă.
Ce ați aflat?
Am descoperit că grupul nostru țintă se confruntă în mod special cu
- Sentimente de singurătate
- Dorința de a cunoaște un partener romantic
- Dificultate de a avea cu adevărat încredere în ceilalți oameni
- Nevoia de a avea conversații profunde și sincere cu partenerii și prietenii
- Anxietate socială.
Am simțit ca echipă că putem empatiza cu aceste provocări, înfruntându-le la rândul nostru pe parcursul vieții de până atunci. Vestea bună era că știam că există soluții bune inspirate de știință și tehnici de ajutor pe care oricine le poate învăța pentru a-și depăși barierele în aceste domenii.
Cu aceste cunoștințe dobândite, am creat un nou experiment. Am plasat 440 de reclame pentru o varietate de termeni de căutare pe care grupul nostru țintă le-ar putea folosi pe Google și am creat 44 de pagini cu diferite oferte scrise avându-i pe ei în gând. În acest fel, am putut vedea care termeni au fost cei mai căutați și care oferte au fost cele mai dorite.
Câștigătorul experimentului a fost conceptul de auto-cunoaștere prin consiliere și cursuri on-line. Aproape toate persoanele care au dat click pe aceste reclame căutau cuvinte-cheie legate de anxietate și anxietate socială.
Ce ați făcut cu aceste rezultate?
Ca un prim pas pentru a ajuta oamenii să-și îndeplinească nevoile descoperite în cercetarea noastră, am decis să lansăm un serviciu online de consiliere care să îi susțină în a avea relații mai fericite prin a se descoperi și cunoaște mai bine pe sine. Știm deja despre consiliere că este un instrument puternic pentru a ajuta oamenii să își depășească barierele care stau în calea fericirii în relații, și suntem entuziasmați să culegem roadele și să vedem rezultatele acestui serviciu.
Ce urmează?
Pe lângă lansarea serviciului de consiliere, suntem și în procesul de a aduna cele mai bune activități și conținut educațional pentru a ne ajuta clienții să învețe abilitățile de care au nevoie pentru relații mai fericite și sănătoase. În același timp, lucrăm la dezvoltarea unui site web și a unei aplicații mobile care să le permită tuturor accesul la aceste activități- și poate chiar și șansa de a contribui cu propriile lor idei.
Când vom avea o comunitate de mai mulți oameni care folosesc serviciile noastre digitale, plănuim să organizăm și experiențe profunde față în față- workshopuri, seri sociale sau tabere de învățare.
Avem vise și planuri mari- de la comunități ecologice la spații de coworking și chiar un festival al conexiunii. Prin a hrăni și îngriji aceste relații puternice de încredere între noi și în clienții noștri, sperăm să contribuim la accelerarea tranziției societății noastre înspre o lume mai bună și mai sustenabilă.
În pământul cald al relațiilor sănătoase și pline de compasiune, o mie de flori vor crește.
Echipa fondatoare
Mara a absolvit programele de licență în Psihologie și masterat în Psihologie Clinică la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. De asemenea, a absolvit și un masterat în Științe în domeniul Psihologie Judiciară la Universitatea din Maastricht în Olanda, unde a lucrat timp de doi ani ca și asistent de cercetare. Lucrările ei au fost publicate în reviste științifice internaționale de rang înalt. În acest moment, Mara urmează un program doctoral în colaborare cu cele două universități.
Mara își ajută clienții să își îmbunătățească relația cu ei înșiși și cu ceilalți prin pasiunea pe care o pune în lucratul ca și coach și consilier psihologic, atât cu indivizi cât și cu grupuri. Pregătirea sa profesională este în terapia cognitiv-comportamentală, dar folosește instrumente și metode din diferite abordări psihologice, concentrându-se mai mult pe client și nevoile acestuia. De asemenea, este certificată în predarea psihologiei, asistență în caz de criză emoțională și instruită ca lucrător de tineret în domenii precum dezvoltarea eco-centrică, psihologia pozitivă și învățarea bazată pe natură. Acum, ea lucrează online cu persoane din întreaga lume.
Mara coordonează programul de instruire pentru consilierii noștri în relații și se asigură că tot ceea ce facem se bazează pe cele mai noi și mai bune informații din știința psihologică.
Rada a absolvit programele de licență în Psihologie, masterat în Consiliere și Intervenții în Dezvoltarea Umană și formare psihopedagogică, tot la Universitatea Babeș-Bolyai. De asemenea, este certificată ca și Formator și Animator și a participat la cursuri de formare internaționale pentru traineri și lucrători de tineret atingând subiecte diverse, de la storytelling, scriere creativă și arte expresive ca instrumente pentru descoperirea autenticității personale până la dezvoltarea eco-centrică, învățare bazată pe natură și psihologia pozitivă.
Pe lângă aceste experiențe profesionale, inspirația ei vine și din implicarea în numeroase procese de dezvoltare personală- de la consiliere psihologică la workshopuri, retreat-uri și programe pe termen lung. Rada consideră că experiențele de învățare, dezvoltare, creativitate și vindecare oferite cu profesionalism și căldură umană sunt o cale de a te aduce mai aproape de sinele tău autentic și întreg de care lumea are nevoie.
Pasiunea ei pentru educație non-formală, învățare experiențială, design de activități și facilitare o fac alegerea firească pentru a coordona programele noastre educaționale.
Jonathan este licențiat în Inteligență Artificială și Informatică în cadrul Universității din Birmingham, Anglia. El a lucrat pentru programul de inovare al Uniunii Europene în domeniul schimbărilor climatice ca și coach, oferind cursuri de formare în Gândire Sistemică oamenilor de afaceri. În afară de asta, el a petrecut ultimul deceniu perfecționându-se în domeniul cercetării de piață și proiectării de servicii pentru ONG-uri, guvernul britanic și startup-uri. Combinând aceste cunoștințe cu pasiunea pentru organizarea de evenimente sociale și sustenabilitate, Jonathan își asumă responsabilitatea de a se asigura că procesele umane și tehnologice se unesc perfect, astfel încât toți clienții noștri să aibă parte de cea mai bună experiență posibilă.
Paul este vrăjitorul nostru din tărâmul tehnic, ocupându-se de scrierea de cod pentru toate site-urile noastre și asigurându-se că totul funcționează fără probleme în spatele cortinei. Având expertiza sa tehnică generoasă în interiorul echipei, putem crea experiențe digitale inovatoare care să răspundă exact nevoilor clienților noștri.
De asemenea, lucrăm îndeaproape cu minunata noastră echipă de consilieri în relații care au absolvit masterate în Psihologie, primesc pregătirea noastră specializată și sunt susținuți și supervizați de echipa fondatoare.
Ce se întâmplă după ce mă înscriu?
Vei primi un e-mail de întâmpinare în care vei găsi toate detaliile necesare pentru a investi acest timp și a porni procesul de dezvoltare personală.
Dacă îmi dau seama că nu este potrivit pentru mine?
Nu este nicio problemă- poți să te oprești oricând, fără întrebări incomode din partea noastră!
Pe ce se bazează informațiile pe care le oferiți?
Informațiile se bazează pe cercetări din domeniul psihologiei, psihoterapiei, consilierii și dezvoltării personale și cuprinde elemente de învățare prin experiență și educație non-formală. Ele sunt oferite împreună cu experiența personală și profesională a specialiștilor noștri.
Sunt datele mele personale în siguranță?
Absolut DA. Toate datele personale pe care le oferi pe acest site ( ex. date de contact, e-mail) intră sub protecția legii GDPR.
Voi interacționa și cu alți participanți?
Unul dintre visele noastre este să punem bazele unei comunități de oameni pasionați de dezvoltarea lor și de relații sănătoase. Există posibilitatea de a te înscrie într-un grup de Facebook cu alți participanți care s-au bucurat de oferta noastră.Participarea este voluntară – te vei înscrie doar dacă dorești! Mai multe detalii despre acest aspect se vor regăsi în primul e-mail.
Cine sunteți voi?
Suntem o echipă de persoane pasionate de psihologie, dezvoltare și relații împlinite și credem în potențialul fiecărei persoane. Poți citi mai multe despre noi la secțiunea ”Echipa fondatoare” a acestui site.